Razbunare ca in filme! Ce a pus o femeie in chilotii sotului ei. O femeie din China a gasit o modalitate incredibila de a se razbuna pe sotul ei, cu care se certase de mai multe ori. Aceasta i-a pus in lenjeria intima o substanta care i-a produs arsuri barbatului. Femeia i-a turnat pesticide in lenjeria intima, o substanta care i-a provocat sotului ei arsuri si dureri groaznice in zona organelor genitale. Ea l-a pus sa poate perechea de chiloti chiar in ziua nuntii fiicei lor, iar la scurt timp barbatul a inceput sa aiba dureri. De astfel, potrivit presei chineze, acesta a ajuns la spital, unde a fost internat la Terapie Intensiva timp de doua saptamani, iar apoi a fost mutat intr-un salon de arsi, unde a mai stat o saptamana. Sotia barbatului a fost arestata, insa nu este clar daca acesta va depune plangere impotriva sa, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Lista de cumparaturi a tinerei care s-a trezit in cont cu 4,6 milioane de dolari, dupa o greseala a bancii. Tanara din Australia care s-a trezit cu o suma uriasa de bani in cont, dintr-o eroare a bancii, nu s-a gandit nicio clipa sa returneze suma. Christine Jiaxin Lee, 21 de ani, n-a stat deloc pe ganduri si a si plecat la cumparaturi. Asa se face ca, in cateva luni, ea a cheltuit nu mai putin de 3,4 milioane de dolari, din cei 4,6 descoperiti in cont, relateaza Metro. Cea mai mare parte din suma s-a dus pe genti de designer, bijuterii de lux, ceasuri, pantofi si, bineinteles, haine. Tot in aceasta perioada, tanara imigranta, studenta, a dus un stil de viata opulent. Lista de cumparaturi a fost facuta publica de Tribunalul Federal, care judeca acum cazul ei, anuntaStirileProtv.ro.

Misterul celebrului Om de Altamura, cu un aspect morbid, a fost elucidat. ''Acestea sunt cele mai vechi probe de ADN''. In 1993, o echipa de speologi a cercetat regiunea Altamura Murgia, din apropiere orasului italian Altamura, unde a fost gasit un schelet neobisnuit. Dupa mai bine de doua zeci de ani au elucidat misterul lui. Scheletul, gasit aproape complet, apartine unui hominid arhaic, una dintre numeroasele specii ale familiei Hominidae ce fac parte din genul Homo. Reprezentantii Homo au trait pe Pamant inainte ca oamenii moderni sa evolueze. Rezultatele unor studii dezvaluite recent arata ca scheletul a apartinut unui om ce a trait acum aproximativ 150.000-250.000 de ani. De obicei, specimene ca acesta sunt mutate intr-un laborator sau in muzeu, astfel incat sa poata fi cercetate. Dar, cand cercetatorii au incercat sa extraga scheletul, l-au gasit integrat in stanca, informeazaDescopera.ro.

Regina Cartelurilor. Povestea celei mai faimoase femei-mafiot. In lumea mafiei mexicane, ea a devenit o adevarata legenda. Este una dintre putinele femei care au reusit sa ajunga la un nivel superior in lumea cartelurilor de droguri. A avut si o viata obisnuita, a muncit, a iubit, dar a fost trasa in cursa mafiei mexicane. Aceasta este povestea celei mai faimoase femei-mafiot din Mexic. Numele ei este Sandra Avila Beltran si pastreaza acasa un altar care ii aminteste de cele mai dragi persoane din viata ei si care i-au dat mereu forta de a lupta in lumea necrutatoare a mafiei. Altarul este destul de aglomerat de candele pentru primul sot, ciuruit de gloante, cel de-al doilea sot, care a murit injungheat in inima si pentru fratele sau, torturat pana la moarte. Ei au si-au gasit sfarsitul in razboaiele dintre cartelurile de droguri, scrieClick.

Masuri extreme! Au oprit internetul in toata tara, pentru a impiedica elevii sa copieze. Autoritatile irakiene au apelat la masuri extreme pentru a se asigura ca elevii nu copiaza la examenele de sfarsit de an! Irakienii au decis sa opreasca functionarea internetului pe teritoriul tarii in anumite zile, timp de cateva ore, pentru ca elevii sa nu copieze la examene. Potrivit Agerpres, datele centralizate de DYN Research, care se ocupa de monitorizarea intreruperilor in functionarea serviciului de internet pe glob, arata ca accesul a fost blocat in zilele de sambata, duminica si luni, exact in intervalul orar in care se desfasurau examenele. Acelasi lucru s-a intamplat si anul trecut, anuntaLibertatea.