100 de elevi dintr-o scoala din Peru au lesinat si au avut convulsii, dupa ce ar fi fost posedati. Evenimente ciudate au avut loc intr-o scoala din Peru, unde mai mult elevi au inceput, brusc, sa aiba convulsii, sa tipe, apoi au lesinat. Un fenomen bizar a avut loc intr-o scoala din Peru, in orasul Tarapoto. Localnicii s-au speriat cand au vazut scenele de groaza, dupa ce aproape 100 de copii au inceput sa tipe si sa aiba convulsii. Acestia cred ca este vorba despre un caz colectiv de posesie demonica, mai ales ca scoala Elsa Perea Flores ar fi fost construita pe un cimitir, intr-un loc cu o istorie violenta, potrivitStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A plecat fata in vacanta, s-a intors baiat.O mare surpriza! De asta au avut parte colegii unei eleve dintr-o scoala britanica. Shanice Oliver, de 12 ani, a plecat in vacanta fata si s-a intors baiat. A reusit sa-si convinga mama sa-i schimbe sexul. Si-a implinit visul! In vacanta de primavara, Shanice Oliver din localitatea Skegness, comitatul Lincolnshire, a inceput deja procedurile de schimbare de sex. Cand s-a intors la scoala, dupa doua saptamani, ea a venit cu parul taiat si cu haine de baiat si i-a anuntat pe colegi ca si-a schimbat numele in Shane Oliver, scrieClick.

Un evreu a ''suportat'' o experienta religioasa intensa. ''Dumnezeu m-a trimis la tine''. Ce au inregistrat neurologii in creierul lui.In aceasta saptamana, cercetatorii israelieni au raportat ca un pacient a ''suportat'' o experienta religioasa intensa. Pacientul trecea printr-un tratament pentru epilepsie, care l-a facut sa "vada" si sa converseze cu figura lui Dumnezeu. In acest moment "divin", pacientul era conectat la un scaner cerebral de EEG (electroencefalograma), potrivtDescopera.ro.

Boxerul Ciprian Apodaresei, arestat dupa ce a facut "KO" un jandarm, a fost eliberat.Ciprian Apodaresei (26 de ani), fost vicecampion mondial la box, arestat preventiv dupa ce ar fi agresat un tanar jandarm din Deva, care a ajuns in coma la spital, a fost scos din spatele gratiilor, in urma unei decizii a judecatorilor de la Tribunalul Hunedoara. Magistratii au hotarat, astazi, ca pugilistul sa fie cercetat in libertate pentru incidentul petrecut in fata clubului din Simeria, in care acesta era bodyguard, anuntaLibertatea.

A vrut o partida de amor mai violenta si a murit sufocata.Tania Trinidad Paredes, o tanara de 23 de ani si psiholog de profesie, a murit in timpul unui act sexual cu partenerul ei. Potrivit tanarului, femeia ar fi vrut sa experimenteze ceva nou si a murit sufocata. Juan Torres, un jurnalist in varsta de 32 de ani, a fost retinut de politia din Mexic, dupa ce iubita lui a fost gasita complet goala si sufocata cu un cablu, in casa, relateazaStirile ProTv.