1. Queen of the World – sistem de recrutare a prostituatelor. Dupa investigaţii îndelungate, autorităţile austriece au arestat-o pe Cornelia S., de 44 de ani originară din Austria, care este acuzată că, sub pretextul organizării concursului anual de frumuseţe „Queen of the World”, a recrutat tinere mai ales din Europa de Est şi America de sud pe care le-a folosit într-o reţea internaţională de prostituate.Clienţii erau mai ales bărbaţi francezi, din Monaco, SUA şi din Orientul Mijlociu şi se pare că printre ei se găseau prinţi, şeici, lideri mafioţi, oameni de afaceri, judecători , chiar şi oameni politici, scrie Gandul.

2. Leul de pe blazonul armatei suedeze tocmai a fost castrat. Operatiunea a fost solicitata de femeile ofiter din armata suedeza, care nu au ezitat sa apeleze la Curtea Europeana de Justitie pentru a avea castig de cauza. Ele au motivat "castrarea" prin aceea ca animalul de pe blazon trebuie sa ii reprezinte pe toti cei care lupta pentru Suedia, indiferent de sex si ca organele sexuale ale leului erau jignitoare si indecente, informeaza Cancan.

3. Vrăjitoria şi citirea viitorului - pedepsite prin lege. Un proiect de lege, prezentat în Camera superioară a parlamentului din Tadjikistan, prevede penalizări băneşti substanţiale pentru persoanele care practică vrăjitoria sau prezicerile. Sumele ar putea reprezenta de 30 sau 40 de ori valoarea salariului minim pe economie, relateaza Gandul.

4. Politistii olandezi ravnesc la canabis. Politistii olandezi sunt suparati nevoie-mare dupa ce li s-a interzis sa fumeze canabis in timpul liber. Motivul interdictiei este ca fortele de ordine trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti cetateni, astfel ca nu li se mai ingaduie nici cea mai mica abatere de la normele morale, scrie Cancan.

5. Poftiti la o cafea si o... pisica!O noua moda a luat nastere in Japonia printre iubitorii de animale, in special printre cei care adora pisicile. In Tara Soarelui Rasare a aparut un lant de cafenele unde clientii, pe langa o cafea sau un ceai, pot 'savura' si compania unor pisicute, informeaza Libertatea.

6. Michael Jackson, in turneu pentru a scapa de datoriile uriase. Michael Jackson ar putea porni intr-un nou turneu in cursul anului viitor pentru a-si plati macar o parte din datoriile de 325 de milioane de dolari pe care le-a acumulat, sustine Libertatea.

7. Felicitare ajunsa la destinatie dupa 93 de ani. O felicitare de Craciun, trimisa in 1914, a ajuns la destinatie dupa 93 de ani. Felicitarea continea o imagine cu Mos Craciun si a fost expediata de o fetita din Kansas verisoarei sale Ethel Martin, din Nebraska. Scrisoarea a ajuns, pana la urma, la rudele ramase in viata ale destinatarei de drept, informeaza Cancan.

8. Vrea sa faca sex in public. Posesoarea unui bust de sapte kilograme, o argentinianca intentioneaza sa faca amor cu iubitul de fata cu ziaristii, relateaza Cancan.

9. Pisici hitleriste. Un site creat de olandezul Koos Plegt, promoveaza pisicile a caror infatisare aduce cu nimeni altul decat fostul lider nazist Adolf Hitler. Sunt luate in considerare imaginile cu feline care au mustati, trasaturi fizice, dar si o atitudine precum cea a dictatorului german, scrie Cancan.

10. Muscat de penis in timp ce facea pipi. Kann Veasna, un cambodgian beat care a urinat pe gardul unei case, a ajuns la spital, dupa ce catelul de pe proprietatea respectiva l-a muscat de penis. Se pare ca animalul a confundat penisul barbatului cu o jucarie si a inceput sa-l roada. Medicii au reusit sa-i salveze organul, scrie Cancan.