A vrut sa deschida usa avionului la 11000 de metri altitudine ca sa fumeze si el o tigara. Un pasager a reusit sa creeze panica ca intr-un avion. Barbatul incercat sa deschida usa din spatele avionului pentru a fuma o tigara, in timp ce aeronava se afla la 11.000 de metri altitudine. Zborul Lufthansa LH476, care mergea pe ruta Munchen-Vancouver a fost intrerupt din cauza pasagerului care sustine ca a vrut sa fumeze o tigara. Membrii echipajului l-au gasit pe barbat la spatele avionului Airbus A340 foarte agitat, tipand obsesiv dupa ce a incercat sa deschida usa avionului pentru a-si aprinde o tigara. Avionul a aterizat, astfel, la Hamburg pentru ca barbatul sa fie indepartat din avion.La aterizare, barbatul a fost preluat de o echipa de specialisti, astfel a fost diagnosticat cu probleme psihice, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Teroare in baia unui barbat. Ce l-a muscat de organul genital atunci cand s-a asezat pe toaleta. Un barbat a trecut printr-o experienta traumatizanta intr-o zi care parea normala, in propria sa casa. Atthaporn Boonmakchuay, din Thailanda, a mers la toaleta, marti dimineata, fara sa-si imagineze ce avea sa urmeze. In scurt timp a fost muscat de penis, iar cand a intins mana a dat peste capul unui piton urias, care isi infipsese coltii in el, relateaza Daily Mail. Barbatul de 38 de ani si-a chemat cu disperare sotia, in timp ce se lupta cu sarpele, care refuza sa-i dea drumul. Baia barbatului arata ca locul unei crime, incaperea fiind plina de sange. Intr-un final, barbatului i-a venit ideea sa lege capul sarpelui de patru metri cu o sfoara, de usa de la baie, si a reusit sa se elibereze, anuntaStirileProtv.ro.

Este model, are peste doi metri inaltime si are niste gusturi dubioase la barbati. Are peste 35 de ani, este model si gusturile ei in materie de barbati sunt mai mult decat discutabile. Amazon Eve sau Babezilla cum este cunoscuta in lumea modei, este celebra pentru inaltimea ei.Ce-i drept, o ajuta si corpul. Babezilla a facut cariera in domeniul in care te afli in permanenta in lumina reflectoarelor si chiar daca este peste 30 de ani, inca are succes la barbati. Unii i-ar putea fi bunici si altii par recent iesiti din puscarie, dar asta-i alta poveste, informeazaEVZ.

E milionar, are patru conturi in banci si o locuinta de lux, dar cerseste pe strazi. Pappu Kumar isi duce veacul cersind pe strazile orasului Patna din statul Bihar. In opt ani, acesta a reusit sa-si faca o adevarata avere din mila trecatorilor: are sute de mii de dolari in conturi bancare si o proprietate de lux. Desi la prima vedere chiar pare un biet cersetor, Pappu Kumar e de fapt mult mai bogat decat alti cetateni ce au un venit mediu in tara lui, fiind milionar in bani indieni. Acesta are in patru conturi in banci in care are 500.000 de rupees, echivalentul a 7.500 de dolari, si o locuinta a carei valoare se ridica la 12 milioane de rupee, echivalentul a 185.000 de dolari. Mai mult, el a ajuns chiar sa imprumute mai multi afaceristi locali din zona, carora le cere dobanda pentru suma imprumutata, reusind astfel sa-si rotunjeasca veniturile. Pana acum el i-a imprumut cu un milion de rupee (n.r-15.000 de dolari). In ciuda faptului ca ar putea sa traiasca linistit din banii stransi, tanarul nu vrea insa sa renunte la cersit, scrieLibertatea.

O tanara a renuntat sa mai spele pe cap cu sampon si balsam de un an. Cum arata parul ei dupa acest experiment. O tanara din Marea Britanie a decis sa nu se mai spele pe cap cu sampon si balsam. De mai bine de un an, femeia a apelat la alternative naturiste, iar rezultatele, spune ea, sunt spectaculoase. Kayleigh Conway, in varsta de 28 de ani a renuntat sa se mai spele pe cap cu sampon si balsam in urma cu aproape un an. Desi in primele saptamani parul ei s-a ingrasat, acum, ea spune ca parul ei este mai sanatos decat inainte, cand folosea produse cosmetice. Kaleigh a optat pentru solutii naturale: a inlocuit samponul si balsamul cu oua si bicarbonat de sodiu. Tanara a impartasit secretele ei pe blogul personal, unde a povestit ca acum se spala o data la 4 zile cu respectivele produse, anuntaStirileProtv.ro.