Teroare in baia unui barbat. Ce l-a muscat de organul genital atunci cand s-a asezat pe toaleta.Un barbat a trecut printr-o experienta traumatizanta intr-o zi care parea normala, in propria sa casa. Atthaporn Boonmakchuay, din Thailanda, a mers la toaleta, marti dimineata, fara sa-si imagineze ce avea sa urmeze. In scurt timp a fost muscat de penis, iar cand a intins mana a dat peste capul unui piton urias, care isi infipsese coltii in el, relateaza Daily Mail, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Perchezitii acasa la un preot. Politistii au gasit o fabrica ilegala de lumanari.Un slujitor al Domnului este suspectat de politisti ca face concurenta neloiala Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei, institutie care detine monopol in ceea ce priveste fabricarea lumanarilor de cult. Preotul Nicolae Poiana, din localitatea vranceana Suraia, este in centrul unui scandal legat de detinerea unei instalatii clandestine pentru producerea lumanarilor. Fapta a iesit la iveala in urma unor perchezitii facute de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Vrancea, scrie Ziarul de Vrancea, citat deLibertatea.

Virginele au cedat si au facut-o. Cazul incredibil, confundat cu o minune, a starnit o super controversata.Cine crede ca virginele nu au anumite instincte, se insala amarnic. Cele 25 de femei din Marea Britanie care au nascut in ultimii cinci ani desi erau virgine, confirma aceasta constatare. Conform descopera.ro, totul are legatura cu fertilizarea in vitro, nicidecum cu vreo minune. "Cand le intreb de ce vin sa faca acest tratament, deseori ele raspund ca sunt pregatite sa nasca un copil, dar ca nu vor sa mai astepte sa gaseasca un partener potrivit", a declarat Maha Ragunath, de la clinica Care Fertility din Nottingham, potrivitEVZ.

Momentul in care o femeie se razbuna pe un tanar care a incercat sa o jefuiasca.Un tanar care a vrut sa jefuiasca o femeie, pe strada, a primit o pedeapsa de neuitat chiar din partea "victimei" sale. Incidentul s-a petrecut pe o strada din capitala Columbiei, Bogota, iar in imaginile surprinse de martori se observa cum tanarul hot este tinut de par de femeia pe care incercase sa o jefuiasca amenintand-o cu un cutit, relateaza Daily Mail, anuntaStirile ProTv.

Guruslau, locul placerilor sexuale. Zeci de prezervative in poiana de langa monument.Amplasat intr-o poiana inconjurata de pini, intr-un loc ferit si incarcat de liniste, monumentul dedicat lui Mihai Viteazul din localitatea Guruslau e cunoscut in tot judetul Salaj ca fiind unul dintre locurile preferate de catre amorezi. Construit in urma cu 40 de ani, edificiul a fost ridicat in cinstea victoriei obtinute de Mihai Viteazul in fata lui Sigismund Bathory, pe 3 august 1601. A fost, de altfel, ultima batalie castigata de catre voievodul valah inainte de a fi asasinat, pe 8 august 1601, relateazaClick.