O tanara a renuntat sa mai spele pe cap cu sampon si balsam de un an. Cum arata parul ei dupa acest experiment. O tanara din Marea Britanie a decis sa nu se mai spele pe cap cu sampon si balsam. De mai bine de un an, femeia a apelat la alternative naturiste, iar rezultatele, spune ea, sunt spectaculoase.Kayleigh Conway, in varsta de 28 de ani a renuntat sa se mai spele pe cap cu sampon si balsam in urma cu aproape un an. Desi in primele saptamani parul ei s-a ingrasat, acum, ea spune ca parul ei este mai sanatos decat inainte, cand folosea produse cosmetice, anunta StirileProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Si-a lasat insarcinata amanta italianca. Credea ca a scapat de ea, dar italianca i-a facut o supriza. El avea o casnicie fericita, cel putin asa parea din afara. Din pacate, el nu mai era asa fericit, desi isi iubea sotia, dar avea nevoie de un pic de pasiune in viata lui, un pic de piper, sa se simta iar apreciat. Considera ca sotia lui se ocupa mai mult de cei doi fii si pe el il ignora. Asa ca a intalnit-o pe ea, o italianca focoasa. S-a ciocnit de ea in timp ce era in supermarket trimis de sotie sa ia ulei si zahar. Italianca, Giovanna l-a fermecat din prima. Era frumoasa, tanara si interesata de el. Aventura lor n-a durat prea mult. El inventa diverse scuze acasa, o scotea in oras pe Giovanna, se distrau, iar el uita de pampersi si colici cateva ore pe zi, relateaza Liberatea.

Ce face cel mai putin romantic cuplu, in noaptea nuntii. Un cuplu de tineri casatoriti din sudul Chinei si-ar fi petrecut noaptea nuntii copiind, de mana, Statutul Partidului Comunist. Povestea lor, relatata de presa straina, a contrariat intreaga lume Compania la care lucreaza tinerii, Biroul de Cai Ferate din orasul Nanchang, a anuntat pe Twitter acest "eveniment", relatand, cu incantare: "Cei doi insuratei au luat o foaie de hartie si au copiat, frumos, de mana, Constitutia Partidului Comunist, si vor putea pastra, astfel, amintiri fericite pentru toata viata, despre noaptea nuntii lor", scrie Evz.

Dreptate pe Facebook: un infractor a fost prins datorita sugestiilor de prietenie. Facebook functioneaza dupa un principiu simplu: face extrem de usoara misiunea de a ajunge la oricine. Aparent, aceasta caracteristica e mult mai utila decat ai fi crezut. Omar Famuyide este un infractor din Birmingham, Marea Britanie, care a fost prins gratie Facebook. Asta s-a intamplat datorita faptului ca a aparut printre sugestiile de prietenie ale uneia dintre victime, dupa ce autoritatile britanice l-au incadrat pe lista suspectilor pentru mai multe furturi si infractiuni care au implicat arme de foc, anunta playtech.ro.

A vrut sa o jefuiasca, dar ea l-a dezbracat in plina strada. Ce a urmat. Cine spune ca femeile sunt neajutorate atunci cand sunt jefuite? Un hot din Columbia si-a ales complet gresit victima. Nu doar ca "operatiunea" sa a esuat lamentabil, dar femeia i-a dat o lectie pe care nu o va uita niciodata. Intamplarea a fost filmata si publicata pe Internet unde a starnit mult amuzament. Hotul a devenit el insusi victima atunci cand femeia l-a apucat de par si l-a obligat sa ingenuncheze in fata ei pentru a-l vedea toti trecatorii, scrie Click.