Si-a lipit limba de o pompa cu bere rece si nu s-a mai putut elibera. Scenele filmate de prietenii sai.Un tanar s-a imbatat atat de tare incat a tinut mortis sa-si lipeasca limba de o pompa cu bere rece, intr-un bar. In imaginile filmate de prietenii sai, Reece Levinson pare mandru de fapta sa, insa incet incet incepe sa se panicheze dupa ce isi da seama ca nu iti mai poate dezlipi limba. Prietenii sai au turnat diverse lichide pentru a-l elibera, scrie metro.co.uk, citat deStirileProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Klaus Iohannis a scos SPP-isti la plimbare pe bicicleta.Presedintele Klaus Iohannis a profitat sambata de vremea buna si a mers pe bicicleta la Muzeul Satului, ca sa-si sustina sotia la cursa de stafeta din cadrul Semimaratonului. Pentru ca protocolul impune prezenta SPP-istilor alaturi de presedintele statului tot timpul, mai multi agenti au facut si ei miscare cu bicicleta, impreuna cu Klaus Iohannis, in vreme ce altii il "vegheau" din masini, informeazaLibertatea.

Nebunie curata! S-a "transformat" in capra si a renuntat la viata sa ca sa manance iarba in munti.Thomas Thwaites, un londonez in varsta de 35 de ani, a vrut sa aiba un mod de viata cat mai simplu. Insa nimeni nu-si imagina ce avea sa se intample. Barbatul si-a creat proteze care imita membrele unei capre si a decis sa traiasca "liber" in Muntii Apli din Elvetia, alaturi de ... capre, relateazaEVZ.

Un betiv s-a "luptat" cu propria reflexie, in magazin! Mori de ras.Consumul excesiv de alcool ii face pe oameni sa se comporte nebuneste. Un barbat s-a facut de tot rasul intr-un supermarket, cand s-a "luat la bataie" cu propria lui reflexie, din oglinda. Vizibil ebrietat si cu privirea tulburata, barbatul s-a enervat la culme cand a dat nas in nas cu... el insusi! S-a izbit intr-o oglinda agatata pe unul dintre peretii magazinului, si a crezut ca un alt client nu il lasa sa treaca, potrivitClick.

Au vrut sa faca o baie romantica, dar totul a luat o intorsatura neasteptata.O seara romantica cu o baie cu spuma s-a transformat intr-o sperietura zdravana pentru un cuplu de americani. Aflati in vacanta in Cancun, Mexic, cei doi s-au filmat in timp ce faceau o baie cu spuma, lumanari si sampanie. A durat doar cateva secunde pana totul a luat o intorsatura neasteptata, relateaza Daily Mail. Fara sa-si dea seama ca are o lumanare foarte aproape de ea, femeia se lasa pe spate iar parul ii ia foc intr-o clipita. Imediat cum observa, partenerul ei se alarmeaza si incearca sa stinga flacara. Speriata, femeia iese din cada, dupa care baga capul in apa, anuntaStirile ProTv.