Au sarbatorit 50 de ani de casnicie in camera de hotel unde si-au petrecut si noaptea nuntii. Un cuplu din Marea Britanie si-a sarbatorit aniversarea a 50 de ani de mariaj intr-un mod inedit. Fraser si Anne Robb au petrecut nunta de aur chiar in camera de hotel in care in urma cu 50 de ani si-au petrecut noaptea nuntii, pentru care au platit acelasi pret. Cei doi s-au casatorit pe 4 iunie 1966 si si-au petrecut noaptea nuntii la hotelul Old Waverley din Edinburgh, iar sambata noaptea s-au intors in aceeasi camera pentru a sarbatori 50 de ani de mariaj. "A fost destul de ciudat sa revenim inapoi. Am mai fost aici la hotel de vreo doua sua trei ori sa bem o cafea, insa a fost prima data dupa nunta cand am si dormit iar aici.Amintirile au reinviat imediat. Cand eram aici in urma cu 50 de ani am facut o poza alb-negru de la geam cu monumentul Scott", a spus barbatul, in varsta de 73 de ani, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O turista a murit la Amsterdam dupa ce a baut prea multa apa. O turista a murit la Amsterdam dupa ce a baut o mare cantitate de apa in timp ce se afla sub efectul unor droguri usoare. Trupul neinsufletit al femeii, despre care nu au fost dezvaluite date personale, a fost gasit vineri in hotelul in care se cazase, in apropiere de Muzeul Van Gogh. Surse ale politiei au declarat ziarului Telegraaf ca turista "a baut peste doi litri de apa" intr-o perioada scurta de timp. Consumul de apa in timp scurt provoaca o crestere a nivelului de sare in sange si face ca celulele sa se umfle. Daca celulele cerebrale sunt la randul lor afectate, acest lucru poate provoca intrarea in coma sau chiar moartea, anuntaStirileProtv.ro.

6.000 de persoane au pozat dezbracate la Bogota pentru fotograful american Spencer Tunick. Fotograful american Spencer Tunick, specializat in imortalizarea multimilor de nudisti, face furori cu pozele lui indraznete, care au aparut in presa din toata lumea. Acesta a reusit sa realizeze imagini memorabile in mari orase de pe toate continentele. Sute de mii de barbati si femei, complet goi, au stat in frig sau in caldura, fara a primi in schimb nici un ban, pentru ca Tunick sa-si "construiasca" operele de arta nonconformiste. Spencer a dat din nou lovitura. A convins peste 6.000 de persoane sa pozeze dezbracate duminica in fata Parlamentului columbian din Bogota, pentru a transmite un mesaj de pace in aceasta tara sfasiata de peste jumatate de secol de conflict armat. Acestia s-au adunat in piata Bolivar, din centrul capitalei columbiene, inainte de a poza nud, in ciuda frigului de afara. Fotografiile realizate duminica vor fi expuse la Muzeul de Arta Moderna din Bogota, informeazaLibertatea.

Imagini impresionante intr-un parc acvatic din Tenerife. O balena a incercat sa se "sinucida". Imagini care au cutremurat zeci de turisti au avut loc in Tenerife, saptamana trecuta. Prezenti la un spectacol acvatic din Loro Parque, oamenii au asistat la un imagini bizare. Balena ucigasa, cea care ar fi trebuit sa fie vedeta spectacolului acvatic, a refuzat sa ii amuze pe spectatori si s-a refugiat pe un mal de beton de langa bazin. Gestul ciudat al orcai i-a uimit atat pe antrenori, cat si pe turistii prezenti. "Arata de parca voia sa se sinucida. Nu o pot condamna", a declarat unul dintre cei care au filmat imaginile impresionatate. Timp de cateva minute, parea ca balena incearca sa gaseasca o cale de iesire din bazin, insa, dupa un timp, bietul animal ramane complet nemiscat, asteptand parca sa moara, scrieStirileProtv.ro.

A dat hainele militare pe un concurs de frumusete! Cum arata cea mai frumoasa americana! Deshauna Barber, reprezentata capitalei Washington, o afroamericana si ofiter in armata, a fost aleasa duminica Miss SUA 2016, intr-o gala desfasurata duminica la teatrul T-Mobile Arena din Las Vegas, Nevada. Este prima oara dupa 14 ani cand coroana frumusetii este castigata de o reprezentanta a capitalei Washington, cunoscuta drept "orasul de ciocolata" pentru puternica sa prezenta afroamericana. Barber, 26 de ani, a intrat in armata cand avea 17 ani, urmand exemplul fratilor si tatalui sau care a fost trimis in Irak dupa atacurile din 11 septembrie 2001, spunand ca serviciul militar e deja traditie la ei in familie, anuntaLibertatea.