"Marea mahmureala": Trei britanici s-au trezit in Siria, dupa o noapte petrecuta in club. Trei britanici au avut parte de o experienta cel putin bizara, dupa o noapte petrecuta in club. Au baut incontinuu, iar cand s-au dezmeticit si-au dat seama ca au ajuns in una dintre cele mai periculoase tari: Siria. Lewis Ellis de 25 de ani, Alex McCormick, n varsta de 19 ani, si James Wallman, in varsta de 23 de ani, au avut parte de o noapte de pomina. Cei trei britanici, care au lucrat in ultimele luni in cluburi de noapte dintr-o statiune turistica din Cipru, au petrecut prea mult. Dupa ce au dat peste cap mai multe pahare, acestia au decis sa faca o croaziera in care sa vada delfini. Cateva ore mai tarziu, eo s-au trezit ca au ajuns in orasul-port Tartus din Siria, tara macinata de razboi civil. Barbatii si-au planificat o excursie pentru ziua lor libera. Aunci cand au iesit din club, la primele ore ale diminetii, si-au dat seama ca apartamentul lor este prea departe si nu mai au timp sa mearga sa ia biletele si sa se ajunga la timp in zona de unde trebuia sa plece ambarcatiunea. Au decis astfel sa ia o alta barca pentru a-si duce planul la final, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un profesor la Faculatatea de Inginerie vine la cursuri imbracat in Omul Paianjen. Reactia studentilor. Cand nu este prea ocupat sa se lupte cu raufacatorii, Omul Paianjen preda informatica la Faculatatea de Inginerie din capitala Mexicului. Moses Vasquez este un cadru didactic respectat. Dar, la examene sau colocvii importante, vine costumat la fel ca indragitul erou din benzile desenate. In 2002, cand avea 12 ani, a vazut filmul cu Tobey Maguire in rolul principal. Si a devenit fan inforcat al personajului cu puteri supranaturale. Nu s-a schimbat nici dupa ce a crescut, si a absolvit facultatea cu un masterat in informatica. Apoi, a descoperit un episod in care personajul lui favorit este profesor suplinitor. Si a spus "De ce nu?". Astfel, de doi ani, ii invata pe studenti limbaje de programare si matematici superioare, purtand faimosul costum, anuntaStirileProtv.ro.

Sex ca in filme intr-un metrou din Rusia! Sexul nu mai este de mult un subiect tabu pentru tineri, insa unii sunt mai libertini decat prevede legea. Un cuplu infierbantat din Rusia a trecut direct la actiune in metrou, in fata celorlalti calatori. Pe filmare se vede cum barbatul, imbracat in haine de camuflaj, are mintea intunecata de dorinta. O ia pe iubita sa pe sus, iar pentru ca ea nu protesteaza, incep sa intretina relatii intime pe bancheta trenului. Ceilalti calatori au privit ingroziti la cele ce se intamplau, in timp ce unii dintre ei si-au folosit telefoanele mobile pentru a filma scena incredibila. Potrivit thesun.co.uk, site-ul care a publicat videoclipul original, totul s-a intamplat intr-un metrou din Sankt Petersburg, Rusia. Martorii au declarat ca tinerii au inceput sa se sarute pasional, dupa care barbatul si-a tras pantalonii mai jos si au trecut la fapte, informeazaClick.

Iti tunde iarba in fundul gol! Gradinarul care a ajuns celebru in intreaga lume. Fotografia unui gradinar din Marea Britanie a ajuns virala pe retelele de socializare. Barbatul a fost pozat in fundul gol, in timp ce tunde un tufis. Imaginea, care a fost realizata pentru a promova o firma de gradinarit din Marea Britanie, s-a bucurat de un succes incredibil de retelele de socializare. Mai precis, fotografia a fost impartasita pe Facebook de mii de utilizatori ai acestei retele de socializare. In plus, gradinarul in varsta de 50 de ani a fost cautat de oameni din Statelte Unite, Australia, dar si din mai multe tari europene, scrieLibertatea.

"Minunea" care a prins viata in mainile unui italian. Artistul a facut posibil mersul pe apa. Mersul pe apa este posibil acum in Italia. Un artist a creat o instalatie plutitoare pe un lac, lunga de 3 kilometri. Experienta este unica pentru ca "podul" se adapteaza valurilor si miscarilor apei. Aproximativ jumatate de milion de persoane sunt asteptate sa viziteze locul. Platforma are 3 kilometri lungime si este formata din 200.000 de cuburi plutitoare. Desi peste jumatate de milion de persoane ar putea veni sa incerce inventia artsitului, acesta nu a creat-o initial pentru public. "Proiectul a fost realizat pentru noi, daca oamenilor le place atunci e un bonus. Lumea poate supravietui fara proiecte de acest gen, nu te fac mai special, insa este ceva creat de oameni si numai oamenii pot face arta", a declarat artistul, anuntaStirileProtv.ro.