Apelul neobisnuit facut de o tanara, dupa o noapte petrecuta in club: "Mi-am pierdut o parte a corpului" Se intampla frecvent ca oamenii care petrec noptile in cluburi sa-si rataceasca cate un bun personal, insa o tanara studenta si-a pierdut mult mai mult... o parte a corpului, dupa cum chiar ea spune.Amelia Welch, 20 de ani, din Marea Britanie, s-a nascut cu o malformatie congenitala si din aceasta cauza, de cativa ani, poarta o mana prostetica special creata pentru ea. Acum, insa, tanara a ramas fara mana, pe care crede ca a uitat-o in toaleta unui club de noapte, relateaza StirileProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Clestele inteligent te anunta cand ploua. Clestele inteligent Peggy iti trimite un semnal de alerta pe mobil cand urmeaza sa ploua ca sa iei rufele de pe sarma. Acesta informeaza utilizatorii cand e cel mai bun timp sa spele si estimeaza cat va dura uscarea in functie de vreme. Arata ca un cleste obisnuit, insa are inclus un termometru ce monitorizeaza schimbarile de temperatura. Umiditatea si precipitatiile sunt monitorizate cu un senzor de umiditate.Iar un senzor de lumina urmareste razele ultraviolete. Peggy a fost inventat de o companie australiana cu scopul de a ajuta parintii sa se ocupe mai mult de copii decat sa urmareasca rufele, scrie Click.

Cum au devenit politistii supereroi pentru copiii spitalizati. Gesturile mici, dar emotionante, aduc bucuriile mari in viata, cand e vorba de copii, in special de cei bolnavi. Micutii internati in spitale s-au bucurat, cu adevarat, de surprizele pregatite de oamenii legii. Fortele de politie si fortele speciale din Albania au decis sa le faca o surpriza copiilor care nu si-au putut petrece ziua in aer liber, la joaca, alaturi de prietenii lor. Supereroii de la cinema, precum Batman, Superman sau Omul Paianjen, au coborat pe cabluri de pe cladiri, au aparut la ferestre, cu daruri pentru copii si cu insigne in piept pe care se putea citi: "Tu esti eroul nostru!", relateaza Evz.

S-a temut toata viata sa-si arate picioarele si nu a avut niciodata un costum de baie. Prima ei fotografie in bikini e virala. Inca de la varsta de 3 ani Lesley Miller s-a simtit stanjenita de greutatea ei si de intrebarile colegilor de la gradinita despre de ce ea este "mai mare" decat ei. Abia dupa 18 ani de chinuri si frustrare a decis sa isi cumpere prima pereche de bikini.La 21 de ani, tanara a decis sa nu se mai evalueze in functie de standardele societatii si sa isi traiasca viata asa cum ii place. Si-a facut prima poza in costum de baie si a postat-o pe Facebook alaturi de un mesaj motivational pentru toti cei care nu se simt suficient de buni in ochii celorlalti. Peste 34.000 de utilizatori i-au apreciat curajul si 1.700 de oameni au redistribuit povestea, anunta StirileProTV.

Cel mai scund cuplu din lume. Au impreuna aproape 1,5 metri. Dimensiunea nu conteaza cand este vorba despre dragoste. Asta o arata doi indragostiti din Brazilia, care ar putea sa formeze cel mai scund cuplu din lume. Impreuna, cei doi masoara aproape 1,5 metri. Paulo Gabriel da Silva Barros si Katyucia Hoshino sufera amandoi de nanism. El are o inaltime de 88,3 centimetri, iar ea masoara 89,4 centimetri. Cei doi s-au cunoscut pe retelele de socializare, iar barbatul s-a indragostit la prima intalnire.Dupa 18 luni de la prima discutie, Katyucia a decis sa-i mai acorde o sansa. De atunci, discutiile dintre cei doi au devenit mai intense, iar dupa doar doua luni Paulo a calatorit in orasul ei, aflat la 300 de kilmetri distanta, pentru a se cunoaste, scrie Libertatea.