Se afla in timpul unei transmisiuni in direct cand o femeie a abordat-o. Ce s-a intamplat in secundele urmatoare.O jurnalista a fost agresata in timpul unei transmisiuni live de o femeie care a luat-o de par si a lovit-o in fata. Iris Delgado transmitea din fata Primariei din Philadelphia, atunci cand a fost atacata. O femeie a incercat sa-i atraga atentia reporteritei Telemundo 62, care a ignorat-o insa, scrie The Mirror. In momentul in care tocmai ii predase legatura colegului ei din studio, jurnalista este trasa si par si lovita in plina figura, anuntaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Fetele dezbracate fara rusine au spalat o masina in vazul tuturor. S-a intamplat in Bucuresti.Scene fierbinti la un eveniment auto in Capitala. Fetele imbracate sumar au spalat in cel mai incitant mod masinile cu multi cai putere sub capota. Aflate pe tocuri inalte, cu tricouri albe si bikini negri, mai multe tinere cu trupuri bine sculptate la sala au "spalat" cu mare atentie. Ele au incins atmosfera pentru spectatorii aflati la evenimentul desfasurat in nordul Bucurestiului, potrivitEVZ.

Fost calugar din Constanta, condamnat la inchisoare dupa ce a facut sex cu un barbat.Un fost calugar a fost condamnt definitiv la doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare dupa ce a intretinut relatii sexuale cu un alt barbat fara sa-i spuna ca are HIV/SIDA. Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv, vineri, sa mentina decizia Tribunalului Bucuresti prin care fostul calugar Nicolae Sima a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru tentativa la transmiterea sindromului imunodeficitar dobandit. In plus, acesta a fost obligat sa plateasca 3.000 de euro daune morale, catre victima, informeazaLibertatea.

Apelul neobisnuit facut de o tanara, dupa o noapte petrecuta in club: "Mi-am pierdut o parte a corpului".Se intampla frecvent ca oamenii care petrec noptile in cluburi sa-si rataceasca cate un bun personal, insa o tanara studenta si-a pierdut mult mai mult... o parte a corpului, dupa cum chiar ea spune. Amelia Welch, 20 de ani, din Marea Britanie, s-a nascut cu o malformatie congenitala si din aceasta cauza, de cativa ani, poarta o mana prostetica special creata pentru ea. Acum, insa, tanara a ramas fara mana, pe care crede ca a uitat-o in toaleta unui club de noapte, relateaza Metro. Pentru a sarbatori sfarsitul primului an la Universitatea Plymouth, unde studiaza biologia marina, Amelia s-a dus intr-un club cu colegii ei, unde petrecerea a fost stropita cu mult alcool. A doua zi, tanara a constatat cu groaza ca ii lipseste mana prostetica, potrivitStirile ProTv.

I-a bagat in sperieti pe pasagerii din autobuz. "Vorbea intr-o limba demonica". O calatorie cat de simpla si normala cu autobuzul s-a transformat intr-un spectacol pe care pasagerii nu se asteptau sa-l vada. O femeie a inceput sa vorbeasca intr-o limba nestiuta si sa-si miste capul incontrolabil, ceea ce i-a bagat in sperieti pe ceilalti calatori. Unul dintre martori a inceput sa o filmeze pe cea care a inceput sa vorbeasca cu o voce groasa, barbateasca, demonica, dupa cum cei de fata au descris, noteaza Daily Mail. Mai mult, femeia cu probleme a si vomitat, spre dezgustul celorlalti, relateazaClick.