Ce a facut un bulgar ingenios dintr-un Trabant. I-a pus apoi numele Dark Trabantula. Anuntul interesant a fost postat pe site-ul olx.bg. O barca artizanala construita dintr-un Trabant isi cauta un nou proprietar in Bulgaria. Anuntul interesant a fost postat pe site-ul olx.bg, pretul solicitat pentru achizitionarea ambarcatiunii fiind de 3.000 de leva (circa 1.500 de euro). Barca se numeste Dark Trabantula si, conform proprietarului care a postat anuntul, este dotata cu motor Johnson de sase cai putere. Oferta a fost publicata pe data de 23 mai, iar in doar doua saptamani a avut peste 25.000 de vizualizari. Cel mai scump anunt postat pe site este in valoare de 2,1 milioane de Euro, cu aceasta suma fiind scos la vanzare un hotel din orasul vechi Nesebar, scrieDescopera.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cele mai respingatoare prostituate din lume. Republica Dominicana este apreciata ca fiind una dintre statele cu cel mai mare potential turistic din lume. Atragand anual un flux foarte mare de vizitatori, tentatiile sunt dintre cele mai diverse si la tot pasul. Pe langa minunatiile naturii pentru care zona este deja cunoscuta, exista aspecte mai putin placute ale paradisului dominican, dincolo de aparente. Saracie, buncare ce servesc drept locuinte, femei abuzate, barbati care le agreseaza in mod barbar, sunt doar o mica parte a lumii necunoscute din spatele raiului dominican. Va prezentam mai sus imagini ce surprind peisajul dezolant din cartierele rosii, anuntaEVZ.

Barbatul cu cel mai lung par din lume vrea in Cartea Recordurilor: cum isi intretine podoaba capilara. Are 60 de ani si detine recordul pentru cel mai lung par din lume. Indianul Savjibhai Rathwa nu s-a mai tuns de 35 de ani. De la distanta pare ca poarta o franghie in jurul trupului. La o examinare mai atenta, iti dai seama ca Savjibhai Rathwa, un indian de 60 de ani, isi poarta infasurat parul lung de 19 metri. Merge des la munca campului si pentru a se putea descurca mai usor, barbatul isi prinde parul in jurul capului, sub forma unui turban. Indianul spune ca reuseste sa-si pastreze o bogata podoaba capilara printr-o dieta vegetariana, spalandu-l cate trei ore, la fiecare doua zile. "Cand sunt la munca camului, supravietuiesc doar cu fructe. Nu-mi iau niciodata mancare de acasa", a spus Rathwa, informeazaAdevarul.

O sectiune scufundata din Marele Zid Chinezesc a aparut la suprafata apei dupa aproape 40 de ani. Situl a fost pana acum o adevarata atractie pentru amatorii de scufundari. O sectiune scufundata din Marele Zid Chinezesc a aparut la suprafata dupa aproape 40 de ani, din cauza scaderii bruste a nivelului de consum al apei din Rezervorul Panjiakou, localizat in regiunea autonoma Kuacheng Man din nordul Chinei. Rezervorul a fost creat in anul 1978 pentru a alimenta cu apa orasele Tianjin si Tangshan. Inainte ca rezervorul sa fie creat, o sectiune din Marele Zid s-a prabusit si a cazut in interiorul trecatorii Panjiakou. Structura a fost construita in urma cu peste 500 de ani, in timpul Dinastiei Ming, ca parte a sistemului defensiv de aparare a zonei de nord a Imperiului Chinez, scrieDescopera.ro.

Primul restaurant pentru nudisti. Mananci in pielea goala. Primul bar pentru nudisti s-a deschis in capitala Marii Britanii, iar cei interesati de o actiune interesanta pot sa-si reserve un loc pe lista de asteptare, pentru a savura diferite feluri de mancare. Dezbracati de haine si de inhibitii, foarte multe persoane au vizitat deja locul cu pricina. Dar cateva zeci de mii si-au facut rezervari pentru viitor. Bunyadi este un nou restaurant devenit celebru in Marea Britanie si in toata lumea. Nu felurile de mancare sunt cele mai cunoscute, ci faptul ca cei care doresc sa manance aici trebuie sa fie￯ dezbracati. Dezbracati de haine si de rusine, cei mai multi dintre cei care au calcat pragul restaurantului cu pricina s-au declarat foarte incantati de experianta unica, arata Daily Mail. Multi care ajung aici pentru prima oara au stari de nervozitate, dar dupa un timp isi dau seama ca nu este chiar asa de rau, si se relaxeaza, anuntaEVZ.