Primesc imprumut doar femeile care pozeaza goale. Rechinii de pe piata imprumuturilor din China au descoperit o metoda ingenioasa de a se asigura ca vor primi banii inapoi de la creditori. Acorda imprumuturi doar pe baza de buletin si fotografii in pielea goala. Oferta e valabila doar pentru tinerele sexy. Decat sa iei imprumut de la o banca mare, mai bine apelezi la un camatar sau la o sucursala locala a unei agentii de case de amanet. Si asta din cauza actelor, birocratiei si a duratei indelungate de acordare a creditului. Asa, majoritatea tinerilor care vor sa isi plateasca studiile apeleaza la "rechinii imprumuturilor". Cel putin asa sustin ziaristii chinezi de la Southern Metropolis Daily. Yun Yi, de 21 de ani, a imprumutat 76 de dolari (500 de yuani) acum o luna de la un camatar si a acceptat sa ii lase o copie dupa buletin si o fotografie cu ea in pielea goala, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ciudateniile secolului XX. Cele mai inexplicabile fotografii din ultimii 100 de ani. Secolul trecut al civilizatiei noastre a insemnat o dezvoltare tehnologica deosebita pentru omenire. Dar printre lucrurile care s-au transformat, au fost si lucruri mai ciudate, care nu s-ar incadra in normalitate sub nicio forma. Oameni ciudati, cu echipamente ciudate si tehnologii si mai ciudate. Cam asa s-ar rezuma pe scurt definitia secolului trecut. In galeria atasata, mai multe fotografii infatiseaza unele dintre cele mai ciudate lucruri din lume, intre anii 1900 si 2000, anuntaEVZ.

Un tanar si-a facut bunica celebra, dupa ce a vazut ce a tastat batrana pe Google. Un tanar din Marea Britanie a creat isterie pe internet, dupa ce a fotografiat una dintre cautarile bunicii sale pe Google. May Ashworth, o bunicuta de 85 de ani, a ajuns peste noapte in "vedeta pe internet, dupa ce nepotul ei, de 24 de ani, i-a deschis calculatorul. Acesta a observat ca femeia nu a uitat regulile de politete nici in cautarile pe Google, asa ca a facut o fotografie si a postat-o pe internet. In imagine se poate vedea ca batrana a tastat, pe Google "Te rog sa traduci aceste numere romane mcmxcviii multumesc". Ulterior, tanarul si-a intrebat bunica de ce a tastat astfel, iar aceasta i-a spus ca asa a crezut ca este normal. Postarea nepotului batranei a fost distribuita de peste 10.000 de ori, pe retelele de socializare, informeazaLibertatea.

Cea mai mica scara rulanta din lume are 5 trepte. Chiar era greu de urcat o scara normala?! Cea mai mica scara rulanta din lume a fost construita la subsolul magazinului More's din orasul Kawasaki, Japonia. Scara are numai cinci trepte si poarta clientii puturosi care vor sa se ridice mai usor la inaltimea de 83,4 centimetri. A fost construita in anul 1989 ca sa asigure un acces mai usor in magazinul More￯s, din cladirea alaturata, printr-un coridor la subsol. Micuta scara rulanta a fost inclusa in Cartea Recordurilor in anul 1991, scrieClick.

Un batran din Nepal s-a intors la scoala dupa decenii de absenta. Durga Kami, un batran nepalez a reusit la 68 de ani, ceea ce multi nu au reusit la 18. Kami s-a intors la scoala la venerabila varsta, incercand sa-si urmeze un vis mai vechi si anume, sa invete si sa devina profesor. In fiecare dimineata, batranul Durga se imbraca in uniforma, isi curata pantofii si porneste catre scoala, sprijinindu-se intr-un baston, impovarat de ani si de greutati. Din cauza saraciei, batranul a fost nevoit sa renunte la scoala si sa se angajeze pentru a-si intretine familia. Acum, la 68 de ani, tatal a 6 copii si bunic de 8 ori, merge la scoala 6 zile pe saptamana pentru a-si termina studiile si pentru a scapa de singuratatea de acasa dupa moartea sotiei sale. Batranul este elev la cea mai amre scoala generala din Nepal, Shree Kala Bhairab, unde invata peste 200 de copii, anuntaEVZ.