Scene de sex la Big Brother, in direct. Sute de oameni au depus reclamatii la CNA-ul britanic. Doi concurenti ai emisiunii Big Brother din Marea Britanie au iscat un scandal de proportii, dupa ce au oferit telespectatorilor scene interzise minorilor. Marco Pierre Jr. si Laura Carter, doi tineri "inchisi" in casa Big Brother, au uitat de inhibitii si de rusine si au facut sex de mai multe ori, scenele fiind ulterior difuzate de la TV. Sute de oameni s-au aratat scandalizati de ceea ce au vazut, mai ales ca emisiunea se difuzeaza la o ora de maxima audienta si poate fi vazuta si de copii. In doar cateva zile, aproape 650 de plangeri au fost inregistrate, de CNA-ul britanic, iar numarul lor continua sa creasca, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul pentru care angajatii unui zoo au eliberat intentionat sute de paianjeni gigant. Peste 400 de exemplare de paianjeni gigant, ale caror corpuri ajung la peste sapte centrimetri lungime, au fost lasati liberi de ingrijitorii de la o gradina zoologica din Marea Britanie. Paianjenii Dolomedes, cunoscuti in mod popular ca paianjenii pluta, au opt picioare si corpul de culoare maro, cu dungi albe. Acestia sunt recunoscuti pentru faptul ca pot "merge" pe apa, datorita perilor de pe picioare. Se hranesc cu specii mai mici de paianjen, larve de insect si nu se sfiesc sa atace vertebrate mici, relateaza Metro. Cercetatorii de la gradina zoologica Chessington World of Adventures au lasat liberi paianjenii pentru a ajuta la reproducerea acestei specii, aflate pe cale de disparitie. Oamenii lucreaza la acest proiect din 2011 si pentru eforturile lor, care au dus la dublarea numarului de exemplare care traiesc in salbaticie, au fost rasplatiti cu un premiu, anuntaStirileProtv.ro.

Moare daca nu se indoapa in fiecare zi cu pudra de talc. De opt ani un lucru nu i-a lipsit niciodata din poseta lui Lizzie Foster: tubul cu pudra de talc. Mananca un tub pe saptamana si a cheltuit pana acum peste 800 de lire sterline (4.615 lei). Daca nu inghite pudra atunci cand pofteste, simte ca lesina. Lizzie Foster, de 25 de ani, este menajera in Portsmouth, Hampshire, Marea Britanie. A inceput sa sufere de sindromul Pica (n.r. boala care se manifesta printr-o pofta de mancare nebuna pentru lucruri necomestibile) cand era gravida in luna a saptea cu fiica ei Ruby, acum in varsta de opt ani. ￯Mananc un tub de 500 de grame pe saptamana, am golit pana acum 400 de containere si am inghitit in total 250 de kilograme de pudra de talc. Mananc tot timpul pudra: la micul dejun, in fata televizorului si chiar la serviciu. Numai cand simt mirosul de pudra simt ca ma trec toate caldurile si ma ia cu lesin daca nu simt pe limba praful alb. Doctorii mi-au spus, cand am ramas gravida, ca poftele astea ciudate au aparut pe fondul lipsei de vitamina D si a fierului din organism￯, a declarat tanara, informeazaClick.

Au aruncat in aer o balena de 8 tone, cu... dinamita. Bucati de carne si grasime au acoperit orasul. Un eveniment care a avut loc in noiembrie 1970, in Oregon, SUA, face si acum deliciul internautilor. Clipul a fost filmat acum aproape 46 de ani, cand un inginer a aruncat in aer o balena de 8 tone, folosind dinamita. Numai ca efectul nu a fost cel dorit, iar bucati mari din mamifer au cazut pe cladiri si masini, transformand totul intr-un dezastru pe o raza de sute de metri. Pe data de 12 noiembrie 1970, o balena gri de 8 tone si 14 metri a fost gasita pe plaja din Oregon. Misiunea de a scapa de cadavru a cazut in sarcina Departamentului de transporturi, care decis sa o arunce in aer. Dupa ce s-au gandit initial sa o ingroape, angajatii au ajuns la concluzia ca solutia nu este una de lunga durata, asa ca au ajuns varianta dinamitarii mamiferului. Acestia sperau ca balena sa fie dezintegrata in bucati mai mici care puteau fi mai usor indepartate de pe plaja sau￯ mancare de pescarusi. Ei au apelat la ajutorul unui inginer pe nume, George Thornton, care a infipt in balena 20 de pachete cu dinamita, scrieLibertatea.

A observat o forma ciudata in lac si a alertat politia. Descoperirea pe care au facut-o era asteptata de mai bine de 10 ani. Un barbat disparut in urma cu 10 ani a fost gasit in masina lui, scufundata intr-un lac din Michigan, SUA. David Lee Niles avea 72 de ani cand a disparut, in 2006, dupa ce medicii l-au diagnosticat cu cancer, iar barbatul a intrat intr-o depresie puternica. Timp de 10 ani, familia nu a mai stiut nimic de el, pana cand un tanar care se uita pe Google Maps a observat o forma care semana cu o masina, intr-un lac, scrie The Independent. "Dintr-o data, am vazut-o si mi-am zis uau, e o masina acolo. Nimeni nu ar fi vazut-o. Era in namol si acoperita de vegetatie", a povestit tanarul. Dupa ce a facut descoperirea, a alertat politistii. Acestia au scos masina si au gasit inauntru ramasitele lui David Niles, anuntaStirileProtv.ro.