Iti vine sa crezi ca are 80 de ani? Cum arata cea mai in varsta culturista din lume. Ernestine Shepherd, o femeie din Baltimore, SUA, are, in mod surprinztaro, o pasiune la care nimeni nu se astepta la varsta ei. Ea e considerata cea mai batrana culturista din lume, petrecand ore intregi in sala de fitnnes, desi recent a implinit 80 de ani, devenind noua senzatie a internetului. Aceasta vrea sa le aminteasca tuturor ca varsta e doar un numar si depinde doar de tine modul in care alegi sa traiesti si niciodata nu esti prea batran sa te apuci de sport sau sa faci orice lucru iti doresti. Octogenara Ernestine Shepherd, nascuta pe 16 iunie 1936, a inceput sa practice fitnessul pentru prima abia la varsta de 56 de ani, impreuna cu sora ei, iar de atunci isi petrece zilele la sala, unde ridica greutati sau isi antreneaza proprii elevi. Mai mult, ea a inceput sa le dea clasa multor sportivi si participa chiar la competitii internationale de culturism, unde castiga concurs dupa concurs, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A murit in timpul unui film de groaza, iar apoi i-a disparut corpul. Nu toata lumea este constienta de faptul ca un film de groaza ramane totusi doar o simpla productie cinematografica. Un barbat a suferit un stop cardiac in timp ce se uita la filmul "The Conjuring 2". Acesta locuia in India, avea 65 de ani si a trebuit sa fie dus de urgenta la spital dupa ce a facut un atac de inima in timpul celei mai infricosatoare parti din film, relateaza Metro.co.uk. Se afla la Cinematograful Sri Balasubramaniar, din Tamil Nadu, impreuna cu prietenul sau. La un momendat dat. acesta a lesinat din cauza unor dureri puternice in piept. Cu toate ca a fost dus la spital, medicii nu au mai putut face nimic, iar barbatul a murit. Ciudatenia a urmat insa abia dupa moartea sa. Atunci cand trebuia sa fie declarat post mortem, s-a constatat ca trupul neinsufletit al acestuia lipsea, iar prietenul sau era de negasit. Politia incearca sa gaseasca acum corpul defunctului, dar si pe prietenul acestuia, anuntaClick.

Un nou sortiment bizar de bautura atrage atentia consumatorilor de alcool. Ce este vinul albastru. Un producator spaniol se pregateste sa ia cu asalt piata vinurilor cu un sortiment bizar. Produsul nu se remarca prin aroma ori tarie, ci prin culoarea iesita din comun. Vorbim despre un vin de culoare albastra. Si nu, nuanta nu este data de coloranti artificiali. Producatorul spune ca o obtine natural, din coaja strugurilor. Licoarea este lansata vara aceasta in Europa si Statele Unite. O sticla va costa aproape zece euro. Iar publicul tinta? Tinerii mai putin pretentiosi care vor sa incerce o bautura noua, iesita din tipare, informeazaStirileProtv.ro.

Imaginile obscene pictate pe avioanele din perioada celui De-al Doilea Razboi Mondial. Cum se distrau soldatii cand se aflau departe de casa. Perioada Celui De-al Doilea Razboi Mondial nu are numai episoade intunecate. Soldatii americani reuseau sa-si distraga atentia de la atrocitatile pe care le observau zilnic pe campul de lupta prin practicarea unui stil pictural foarte la moda in acea perioada. Nose art era o tehnica de pictura aplicata pe fuzelajele avioanelor de razboi (si nu numai), fiind cunoscuta si ca "grafitti aviatic". Initial, aceasta tehnica a debutat din ratiuni practice, fiind folosita pentru identificarea unitatilor aliate, iar in timp, a evoluat pentru a exprima individualitatea trupelor sau chiar a pilotilor, pentru a evoca amintiri legate de viata de acasa si ca un fel de protectie psihologica impotriva solicitarilor provocate de razboi si probabilitatea mortii. La inceputul razboiului, echipajele Air Force se inspirau din revistele Esquire Magazine, Men Only si Look, decorand aeronavele B-17 sau Fortareata Zburatoare cu siluete feminine extrem de senzuale, scrieEVZ.

Papusile sexuale ce incurajeaza pedofilia! Au chipul si corpul unor fetite de trei ani. Descoperire socanta! Pe un site din China se vand papusi gonflabile care arata ca niste fetite de trei ani, in marime naturala, acestea fiind distribuite si in Europa si chiar si in Romania, incurajand pedofilia. Acestea sunt realizat de un barbat, pe nume Shin Takagi, care recunoaste ca se simte atras de copii, si vrea in acest mod sa-i ajute si pe alti reprezentanti ai sexului tare sa-si contorleze astfel de porniri cu ajutorul acestor papusi. Compania acestuia produce papusi gonflabile ce imita perfect corpul fetitelor, precizand pe site-ul unde sunt camercializare ca acestea masoara intre 100-140 cm inaltime, ca cea a unor fete cu varste cuprinse intre trei si noua ani, anuntaLibertatea.