A vrut sa arate ca o papusa Barbie, insa nu e multumita de rezultat! Cum arata femeia care a aruncat 15.000 de dolari pe operatii estetice. O femeie de 26 de ani din Londra, stabilita in Stockholm, Suedia, visa inca de la varsta de noua ani sa arate ca o papusa Barbie. Dupa o cariera in PR, Alicia Amira a reusit sa stranga 15.000 de dolari si i-a cheltuit pe toti pe operatii estetice menita sa ii indeplineasca visul. Si-a marit sanii, buzele si-a pus implanturi in obraji, si-a facut injectii cu botox in frunte si in zona ochiilor, si-a pus implanturi de gene, insa aceasta nu e deloc multumita de rezultat. Desi Alicia e de nerecunoscut fata de cum arata inainte, sanii imensi, buzele umflate si genele uriase schimbandu-i radical infatisarea, ea spune ca nu are de gand sa se opreasca aici, asa ca s-a programat la alte interventii chirurgicale pentru a se transforma, spune ea, intr-o adevarata papusa Barbie, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Exista viata dupa moarte? Cercetatorii au gasit dovezi. Un nou studiu arata ca s-a ajuns la concluzia ca in 1063 de gene mai exista activitate dupa moarte. Cele mai multe erau active dupa jumatate de ora, dar altele aratau semne intre 24 si 48 de ore. Daca cercetarea se dovedeste adevarata, acest lucru ar revolutiona felul in care se fac transplanturile de organe. Ceea ce se intampla dupa moarte este un subiect care a surescitat atentia intregii lumi secole de-a randul. Oamenii de stiina au fost chiar cei mai procupati sa aduca dovezi ai unei vieti de dincolo, asa ca au muncit si s-au straduit indelung, dar au facut descoperiri uimitoare, noteaza Daily Mail. Dovezile lor sustin ca peste 1000 de gene sunt active post mortem. Cercetatorii de la Universitatea din Washington au folosit un soarece si un peste pentru a incerca sa detecteze semnale de viata. Astfel, s-au descoperit semne de activitate in 1063 de gene ale acestora. Aproape de jumatate din ele au aratat ca exista energie folosita pentru a mentine sistemul in parametri si dupa deces, anuntaClick.

Au facut din greseala o fotografie in propria casa. Cand au vazut ce apare pe imagine au incremenit. Fotografia facuta publica pe retelele de socializare de o familie din Blarney, Irlanda, a adunat mii de comentarii si share-uri, si a fost preluata rapid de presa de pe continent. Ciara O'Callaghan a facut din greseala o fotografie cu telefonul, intr-una din camerele casei in care locuieste cu sotul si cei doi copii ai lor. Cand s-a uitat peste imaginile din galerie si a observat ce apare pe imagine a incremenit: un chip bizar se vedea pe tavanul camerei. Femeia a postat apoi imaginea pe Facebook, iar reteaua de socializare a identificat chipul bizar ca fiind al unei persoane, oferind chiar optiunea de "tag". Ca sa fie sigura ca nu e o greseala, Ciara i-a dat fotografia cumnatului ei, care a prelucrat-o in Photoshop, schimband culorile, luminozitatea si contrastul. Rezultatul a fost cat de poate de edificator: in imagine apare un chip cu trasaturi umane, informeazaStirileProtv.ro.

A fost la un pas de infarct. O femeie s-a trezit cu un piton de 30 de kilograme in pat. Trina Hibberd, o femeie din Queensland, a avut parte de socul vietii ei intr-o seara in care a fost trezita, in creierii noptii, de un zgomot ciudat. Femeia a deschis ochii si a observat un piton imens care isi facea drum spre patul in care ea dormea. Panicata, ea a pus imediat mana pe telefon si a chemat o persoana specializata in capturarea serpilor. "Era extrem de panicata cand a sunat. Sarpele nu era deloc mic si umbla printre lucrurile din dormitor. I-am spus femeii sa inchida usa de la dormitor si sa ne astepte", a spus cel care a capturat pitonul, precizand ca a fost unul dintre cei mai mari serpi pe care i-a vazut. Din fericire, sarpele a fost capturat fara probleme si dus la o statie de deseuri, pentru a se "ocupa" de invazia de sobolani de aici, scrieLibertatea.

Au creat un robot inteligent, dar a scapat pe strazi si a provocat haos. Un robot capabil sa gandeasca de unul singur a scapat dintr-un laborator pentru a doua oara si a creat haos pe strazi. Promobot IR77 a fost dotat cu inteligenta artificiala, ceea ce inseamna ca invata din propria experienta si din mediul inconjurator. Cu toate acestea, cei care l-au programat nu s-ar fi asteptat ca robotul sa scape din laborator. Si nu doar o data, ci de doua ori. Toate celelalte dispozitive realizate cu aceleasi setari se poarta normal, neavand accese de rebeliune. Promobot IR77 a iesit pe strazile orasului Perm, Rusia, si a provocat haos timp de 45 de minute, pana ce a ramas fara baterii, informeaza The Mirror. Expertii au spus ca au programat robotul pentru ca acesta sa depaseasca obstacolele, dar nu s-au gandit nicio clipa ca va incerca sa evadeze. Prima data, a iesit in curtea centrului de cercetare, dar apoi a reusit sa ajunga in mijlocul strazii. Robotul a fost creat sa lucreze in relatiile cu publicul, cu cilentii, putand sa raspunda la intrebari si sa-si aminteasca toate persoanele cu care a intrat in contact, anuntaClick.