Gradina zoologica unde oamenii sunt tinuti in cusca! Nicaieri in lume nu se mai petrece asta. O gradina zoologica din China, orasul Lehe Ledu le propune vizitatorilor o experienta unica in lume. Animalele din incinta zoo sunt lasate libere, iar cei care vin in vizita sunt plimbati in custi mobile. Gradina zoologica Lehe Ledu este o adevarata atractie atat pentru chinezi cat si pentru turistii de peste tot din lume iar biletele pentru vizita se vand chiar cu cateva luni inainte, potrivit EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

Asa arata cel mai mare fund din lume! Nimeni nu a crezut ca este real. Fata asta ar face-o si pe Nicki Minaj geloasa! Raylynn a devenit faimoasa pe Internet datorita fundului ei urias. Multi spun ca ea ar fi posesoarea celui mai mare posterior din lume, dar exista si sceptici. Pentru a le demonstra carcotasilor ca fundul ei este real, Raylynn a facut in videoclip ca sa le arata ca nu e vorba de Photoshop. Raylynn este deja celebra pe Internet datorita fundului ei. Satena publica des imagini cu ea, in care i se vede posteriorul. Cu toate acestea, unii internauti au acuzat-o ca isi editeaza pozele, asa ca ea a publicat un videoclip ca sa le dea peste nas, potrivit The Sun, citat de Click.

Explicatia RATB pentru faptul ca pasagerii se coc la peste 40 de grade Celsius. Vremea caniculara este un adevarat cosmar pentru bucurestenii care circula cu RATB-ul. In mijloacele de transport in comun se depasesc de frecvent 40 de grade Celsius, aerul este unul sufocant, iar calatorii circula in conditii inumane. RATB arata ca, in prezent, doar 400 din cele 1000 de autobuze care circula in Capitala sunt dotate cu aer conditionat. Masinile au fost cumparate, in urma cu mai bine de opt ani, pe vremea fostului primar Adriean Videanu, insa doar jumatate din ele au fost dotate cu instalatii de climatizare din cauza costurilor mari, dupa cum au motivat atunci autoritatile, scrie Libertatea.

Muscat de penis in timp ce livra colete. Ghinionul unui britanic, dupa ce s-a intalnit cu un caine extrem de periculos. Un barbat din Marea Britanie, in varsta de 40 de ani a dat peste ghinionul vietii sale. In timp ce livra colete, acesta a fost muscat de un caine foarte agresiv, un Rottweiller. In timp ce livra coletele, Daniel Dythe a fost atacat de animalul dezlantuit. Numai ca acesta l-a muscat pe barbat direct de penis. Disperat, barbatul a incercat sa indeparteze cainele, dar dupa prima incercare, animalul a devenit si mai furios si l-a muscat si mai rau din aceeasi zona, arata Mirror, potrivit EVZ.

Daca vezi cum mananca bruneta asta o shaorma, ti se face pofta instant. O shaorma cu de toate este o "bomba" calorica. Dar brunetei din imagini pare sa nu-i pese deloc, chiar daca alege acest fel de mancare pentru o cina la miezul noptii. Peste 1.000 de kilocalorii are o shaorma cu de toate. Ca sa consumi atata energie, e nevoie sa pedalezi vreo trei ore la bicicleta, sau sa alergi vreo doua ore pe munte... Dar ce mai conteaza cand ti-e pofta si ai si o foame de lup, anunta Click.