1. Pamela Anderson face sex in fiecare zi pentru a avea moralul ridicat, scrie Atac.

2. Romanca Roxana Curelea a castigat, în Austria, titlul QUEEN OF THE WORLD 2007 si titlul QUEEN OF SOCIETY, oferit de contele Graf von Schwerin, informeaza Atac.

3. Deoarece intentioneaza sa se lanseze in politica, Irina Schrotter si-a incredintat brandul de moda lui Razvan Ciobanu, scrie 7Plus.

4. Fostul manechin Carmen Plesea tine enorm de mult la pielea sarpelui ei. De Craciun cadoul ei pentru Kaa va fi un peeling corporal la salonul lui Dinu Maxer, afirma 7Plus.

5. Romanca Anca Martin, fosta voleibalista in echipa nationala si la Dinamo, a primit o propunere tentanta, de a avea propria-i emisiune la un cunoscut post de televiziune din Peninsula, noteaza Ziarul.

6. Romancele de la Cheeky Girls au fost invitate recent la petrecerea de Craciun a revistei britanice 'OK!Magazine'. Gabriela si Monica Irimia au profitat astfel de ocazie pentru a-si expune noile lor perechi de silicoane, sustine Libertatea.

7. Miki a fost calcata in picioare intr-un club din Roman, pentru un recital. Ametiti de alcool, petrecaretii au uitat sa tina distanta fata de Miki si dansatoarele ei si s-au bulucit sa le ia la dans. Stangaci, acestia le-au calcat pe picioare si le-au lovit atat de tare, incat Miki a reusit cu greu sa-si continue show-ul, scrie Cancan.

8. Toata vara, presa a tinut afisul cu dramaticele intamplari de la munte. Salvarea ar putea veni de la o simpla cutie care se baga in priza si care emite sunete care indeparteaza ursii, titreaza Cancan.

9. Roxana Ionescu a renunţat la iscusinţa chirurgului plastician şi îşi menţine bustul ferm datorită unor creme minune.Tratamentul minune se bazează pe un ulei de tonifiere, care conţine placentă hormonală, ulei de morcov si pe ulei de germeni de grâu, afirma Click.

10. Click a gasit explicatia. Lipsa de incredere în sine, relaţia negativa cu profesorii si colegii îi determina pe adolescenţi sa-si înceapa viaţa sexuala în jurul varstei de 13 ani