Au facut schimb de soti la cea mai mare orgie din lume. Au fost trei zile fierbinti pe o pajiste din apropierea unui satuc linistit din Tara Galilor. Peste 700 de oameni s-au strans aici, weekendul trecut, la cel mai mare festival de swingeri din lume. Amatorii de schimb de parteneri au platit intre 55 si 180 de lire pentru a participa la festival. Din exterior, parea un festival obisnuit, cu multe rulote parcate una langa cealalta, corturi intinse pe pajiste, baruri improvizate in autobuze rosii englezesti. Nici macar faptul ca unii participanti purtau costume de gladiatori sau rochii specifice Greciei Antice nu dadea de gandit. Singura ciudatenie era faptul ca, printre rulote si corturi, se plimbau si oameni goi-pusca. Amatori de schimb de parteneri, acestia venisera aici pentru a face sex, la cel mai mare festival de swingeri, care se desfasoara in Tara Galilor de trei ani. Totul e tinut in mare secret, astfel ca participantii au aflat de locul in care va fi orgia, cu doar trei zile inainte. 90% din acestia au fost cupluri si au platit 180 de lire pentru trei zile, iar 10% au fost barbati singuri, care au scos din buzunar pentru o zi de destrabalare 55 de lire. Acestia au fost insa foarte bine verificati inainte de a fi acceptati la festival, potrivit organizatorilor, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un tanar a sunat la politie sa-si reclame tatal care i-a distrus drogurile. Un australian a sunat la numarul pentru situatii de urgente dupa ce tatal sau i-a distrus drogurile. Mai precis, acesta a incendiat plantele de cannabis pe care fiul sau le cultivase cu mare atentie, relateaza BBC News. Cei doi s-au certat aprig, iar apoi tatal a luat plantele si le-a dat foc. Fiul sau a crezut ca aceasta fapta este mult mai grava decat posesia plantelor interzise, asa ca a alertat autoritatile. "Tatal ar fi aruncat plantele de cannabis intr-un foc si le-a distrus. Fiul sau, nervos, ne-a sunat si ne-a spus totul", a declarat un politist. Autoritatile au specificat insa ca niciunul dintre cei doi barbati nu vor fi acuzati de vreo fapta, anuntaLibertatea.

Moment jenant la un concurs de miss. Gestul comis de concurenta de pe locul 2. Un moment jenant surprins la un concurs de frumusete din Neiva, Columbia, face deliciul internautilor de pe retelele de socializare. Tanara Valentina Bonilla Neira, o studenta la drept in varsta de 20 de ani, a fost incoronata "Regina Nationala Bambuco", insa Yeimy Lizeth Silvestre Gamez, concurenta care a iesit pe locul 2, nu a fost deloc multumita de decizia juriului, scrie Daily Mirror. In timp ce castigatoarea titlului facea poze, cu coroana pe cap si cu un buchet mare de flori in brate, Yeimy i-a smuls coroana, si-a pus-o pe cap, apoi i-a dat-o inapoi Valentinei si a plecat de pe scena. Momentul bizar a fost surprins de camerele de filmat, iar clipul s-a viralizat pe retelele de socializare, informeazaStirileProtv.ro.

Fascinanta istorie a costumului de baie. Ce reactii a starnit cand a aparut. Astazi, societatea occidentala este obisnuita sa vada femei care poarta costum de baie, fiind considerat mai mult un accesoriu decat o piesa vestimentara, astfel ca nu-i de mirare cand unele vedete sunt surprinse fara el. Insa atunci cand a aparut asa-numitul "bikini", s-a starnit un mare scandal, sugerandu-se ca incalca orice cod moral feminin. Michele Bernardini a pozat pe 5 iulie 1946 pentru prima data doar intr-un costum de baie atat de mic incat bine intocmit ar fi putut intra in cutia de chibrituri pe care o tinea in mana, ceea ce a starnit o adevarata isterie globala. Pe vremea cand inginerul parizian Louis Reard a creat un costum de baie revolutionar in 1946, singura persoana pe care a putut-o convinge sa-l poarte a fost o dansatoare, scrieClick.

Papusa gonflabila pe post de suflet-pereche. Dupa trei divorturi, si-a gasit fericirea. O papusa gonflabila poate fi sufletul pereche al unui barbat? Dupa trei casnicii esuate, un australian sustine asta. Suprinzator, insa, el iubeste o papusa gonflabila, relateaza Metro.co.uk. Murray sustine ca alaturi de Noni, papusa lui gonflabila, a trait experiente unice pe care nu le-a experimentat impreuna cu niciuna dintre cele trei foste sotii. "A durat mai bine de un an sa invat cum sa fac dragoste cu papusile", a povestit barbatul, intr-un interviu acordat ABC. El a continuat si a spus ca, dupa ce si-a dat seama cum sa faca acest lucru, a ajuns pe culmile placerii. Mai mult, barbatul sustine ca papusa isi poate schimba starea de la o zi la alta si are propriul simt estetic. Mai mult, australianul a afirmat ca Noni, care este a patra papusa gonflabila a sa, "a cerut sa aiba propria garderoba" si "a refuzat hainele celorlalte", anuntaLibertatea.