Cum a aparut imbracata aceasta femeie, in cel mai popular magazin de mobila. Politia a fost alertata imediat.O femeie a reusit sa socheze toti clientii unui magazin IKEA. Acestia au avut un soc cand au vazut cum a aparut imbracata femeia. O chinezoaica s-a dus la cumparaturi, in magazinul IKEA, pe jumatate goala. Aceasta a fost pozata de alti clienti, care au ramas uimiti cand au vazut ca aceasta nu poarta nimic in partea de jos, nici macar lenjerie intima. Incidentul a avut loc in urma cu cateva zile, in Beijing, insa lantul de magazine IKEA a negat incidentul, insa a alertat imediat politia, conform Daily Mail, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A invatat pentru bacalaureat printre serpi.Sase serpi, doua soparle, cinci testoase, o tarantula si un sobolan alb. Aceasta este menajeria unui tanar care sustine zilele acestea bacalaureatul. Prezenta animalelor in camera il linisteste, se poate concentra mai bine! Oricum, viseaza sa devina medic veterinar de reptile... Primul animal exotic al lui Bogdan Artenie a fost o tarantula pe care a cumparat-o, dupa indelungi parlamentari cu parintii, la varsta de 12 ani. Atunci a si hotarat sa devina medic veterinar cu o specializare mai exotica. Faptul ca locuiesc la casa l-a ajutat sa achizitioneze, tot cu ajutorul parintilor, cateva reptile. A invatat sa le ingrijeasca, a studiat care sunt bolile de care trebuie sa le fereasca, ce tip de mediu artificial sa creeze fiecaruia. Apoi a intrat in comunitatea de pe Internet a colectionarilor de reptile vii, care numara in Romania 2.000 de membrii, relateazaLibertatea.

O femeie a fost nevoita sa nasca in padure in timp ce politistii se luptau cu ursii.Nasterea poate fi un eveniment extrem de stresant pentru o proaspata mama, dar pentru o femeie tanara din Rusia, aducerea pe lume a bebelusului a devenit o situatie extrema. Serviciul de urgenta din Rusia a raportat ca o femeie in varsta de 26 de ani, a dat nastere unui copil perfect sanatos intr-o padure din Siberia. Nu aceasta este situatia alarmanta, ci faptul ca, la doar cativa kilometridistanta de locul unde femeia nastea se afla adapostul unor ursi, relateazaEVZ.

Un hot a furat mai multe prezervative dintr-un magazin. Afisul aparut a doua zi in geam a stranit amuzamentul tuturor.Suparat ca a fost jefuit, patronul unui magazin a lipit pe geam un afis special dedicat hotului care a fugit cu mai multe prezervative dintr-un pachet. "Sper ca ai reusit sa-i oferi partenerei tale o seara placuta. In orice caz, ai fost filmat de camerele de supraveghere, asa ca daca te intorci am sa te dau pe mana politiei", a scris patronul magazinului pe afis, unde a lipit si pachetul gol de prezervative, scrie Daily Mirror. Intamplarea petrecuta in Saltcoats, Scotia, a starnit amuzamentul internautilor, care au redistribuit anuntul pe retelele de socializare, anuntaStirile ProTv.

Si-a facut rochie din parul pubian al altor persoane.Nu stiti ce sa purtati la un eveniment important la care trebuie sa participati in aceasta vara? Ce spuneti de o rochie lucrata manual foarte minutios din...par pubian? Sarah Louise Bryan (28 de ani) a lansat pe retelele de socializare mai multe anunturi prin care ii ruga pe oameni sa-si doneze parul pubian. Cand aceasta a primit suficient, a reusit sa realizeze din el un sutien si o rochie lunga, dupa cum relateaza Metro.co.uk. Ar putea fi considerata o opera de arta? Cel putin este facuta dintr-un material natural, dar oare nu creeaza un disconfort tactil? Sarah, care este mama a doi copii si fosta cosmeticiana, a declarat ca a fost inspirata de rochia din carne a celebrei cantarete pop Lady Gaga - numai ca Sarah a dorit sa realizeze ceva mai dezgustator, scrieClick.