Dai 2.000 $ sa pleci in vacanta, dar nu stii unde! Ultima fita in SUA! O agentie de turism a dat lovitura dupa ce a lansat un pachet turistic intitulat vacanta-surpriza. Cum functioneaza? Se achita in avans sume cuprinse intre 650 de dolari si 2.000 de dolari, se completeaza un chestionar in care clientul isi exprima dorintele si puncteaza locurile unde si-a mai petrecut concediul. Apoi asteapta. Cu doua saptamani inainte cineva din cadrul companiei suna si incepe sa ofere indicii privind hainele ce trebuie impachetate, ustensilele care trebuie luate si informatii privind vremea, anunta Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Fotografia care a provocat o reactie in lant pe Facebook. Cum s-a pozat aceasta mama imediat dupa ce a nascut. Amanda Bacon, o tanara mamica din SUA, a postat pe pagina ei de Facebook o imagine care a fost preluata rapid de presa internationala.Tanara, care a adus pe lume cel de-al doilea copil, a vrut sa arate intregii lumi partea mai putin "delicata" a unei nasteri, asa ca a pus pe reteaua de socializare o imagine cu ea, la scurt timp dupa ce a nascut, bandajata in zona genitala. Femeia sustine ca nu a vrut sa produca repulsie sau vreun sentiment de frica vreunei femei care se pregateste sa devina mama, ci intentia a fost de constientizare a tot ceea ce insemana a aduce pe lume o fiinta umana - inclusiv partile mai putin placute, scrie stirileprotv.ro.

Cainii fericiti isi pot alege programele la televizor. Proprietarii de patrupede se simt vinovati, uneori, ca-si lasa animalele singure acasa mai mult timp. Ar putea scapa de acest sentiment, pentru ca cineva a inventat un nou mod de a-i distra pe catei. Cainii rasfatati de soarta, care traiesc intr-o casa, nu in curte sau pe strada, si ai caror "parinti" au suficienti bani, vor avea posibilitatea sa se uite la televizor si... sa schimbe programele dupa pofta inimii! Ocompanie britanica a inventat prima telecomanda inteligenta din lume, special pentru patrupede de companie! Firma de produse pentru animale Wagg a facut, se pare, un sondaj in randul proprietarilor de caini si a descoperit ca 91% dintre respondenti spun ca prietenii lor patrupezi se uita, in mod regulat, la televizor, impreuna cu ei, relateaza Evz.

Un roman a dat nas in nas in autobuz cu primarul Londrei. Situatie inedita pentru un roman stabilit la Londra, care spune ca a avut parte de surpriza vietii lui. Acesta a avut ocazia sa dea nas in nas in autobuz cu primarul Londrei, Sadiq Khan. Vranceanul Mihai Dantis a ramas mut de uimire cand a urcat in atuboz in capitala Angliei si l-a avut drept coleg de drum pe primarul orasului. El a fost socat sa vada ca spre deosebire de politicienii romani, care merg cu bodyguarzi si in masini de lux, Sadiq Khan foloseste transportul in comun fara garda de corp sau coloana oficiala, desi este un om cu o functie importanta, anunta Libertatea.

Un rus si-a facut praf Lamborghiniul de 200.000 de euro in doar 6 secunde. In doar 6 secunde, un Lamborghini de peste 200 de mii de euro s-a facut praf, pe o autostrada din Rusia.Camera de la bordul unei masini aflate in trafic a filmat cum soferul bolidului a pierdut controlul volanului, pe asfaltul udat de ploaie. Automobilul de lux a depasit autoturismul, s-a rotit cu spatele in fata, a lovit o alta masina, apoi s-a invartit de doua ori si s-a izbit de un parapet. In urma impactului, a mai facut inca doua piruete pe sosea, iar bucati din caroserie au zburat in aer, relateaza Stirileprotv.ro.