A sunat la politie plangand, dupa ce a ramas blocata intr-un cimitir noaptea, in timp ce cauta pokemoni. Pokemon Go este numele jocului care a generat o veritabila isterie pe plan mondial in randul posesorilor de tablete si smartphone-uri. In doar cateva zile, o multime de oameni au inceput sa caute Pokemoni in nenumarate locuri. Este si cazul unei femei din Gainesville, Georgia. Aceasta a fost nevoita sa sune la 112, dupa ce a ramas blocata intr-un cimitir noaptea, unde fusese la vanat de pokemoni (151 de personaje). In cautarea dupa personajele virtuale, femeia nu si-a dat seama ca s-a facut tarziu si cand a vrut sa plece nu a mai putut, deoarece poarta fusese inchisa. Tanara s-a inregistrat in timp ce isi suna fratele ca sa il roage sa vina sa o scoata din cimitir, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Reactia unei femei in momentul in care afla ca sotul a inselat-o cu propria ei mama. O americanca a avut parte de un soc de proportii dupa ce sotul ei i-a marturisit ca a inselat-o cu propria ei mama, dar si cu cea mai buna prietena a ei. Tanner si Stormy au avut dintotdeauna o relatie cu probleme, insa niciuna la fel de mare ca faptul ca barbatul i-a marturisit sotiei sale ca i-a fost infidel cu mai multe femei, printre care se numara mama si cea mai buna prietena a lui Stormy, relateaza Daily Mail. "Tanner mi-a spus ca m-a inselat cu mama, dar ca s-a culcat si cu alte sase femei, dintre care una este cea mai buna prietena a mea. Mama a negat totul, o sa nege mereu, dar cand am infruntat-o s-a enervat", a declarat Stormy, anuntaStirileProtv.ro.

Zece cele mai fascinante cladiri ale viitorului. In fiecare an, unele state nu inceteaza sa ne uimeasca prin minunile arhitectonice care ne depasesc orice limite ale imaginatiei. chiar si asa, in doar cateva decenii, s-ar putea sa traim in acele orase futuristice pe care le-am vazut de-atatea ori in filmele SF. Brightside.me a realizat o colectie de imagini cu cele mai impresionante proiecte de cladiri sau alte structuri arhitectonice care urmeaza sa fie realizate de cele mai bogate state ale lumii. Centrul Lakhta, Sankt Petersburg. Acest zgarie-nori fantastic se doreste a fi construit in Sankt Petersburg, mai exact pe malul Golfului Finic. Arhitectii se asteapta ca aceasta sa fie cea mai inalta cladire din Europa, chiar mai inalta decat actualul zgarie-nori Federation, din Moscova. Lagunele din Dubai. Este un proiect la care au participat Thompson, Ventulett, Stainback & Associates si sunt mandri sa annute ca au finalizat designul Lagunelor din Dubai. Curand, regiunea desertica de aproape cinci kilometri patrati va taia rasuflarea prin noul complex arhitectonic gigant, informeazaClick.

Decizie inedita! Tara in care nu mai ai voie sa fluieri dupa femei. Misoginismul este de acum considerat infractionalitate de catre politia din Nottinghamshire, Marea Britanie. In acest fel, autoritatile spera ca femeile sa nu mai fie abuzate verbal. "Incidentele provocate de comportamentul impotriva femeilor, care sunt motivate de atitudinea unui barbat fata de o femeie", sunt considerate de acum inainte infractiuni in Nottingham, potrivit Metro.co.uk. Mai precis, misoginismul este incriminat alaturi de alte infractiuni motivate de ura, cum ar fi cele savarsite impotriva personelor cu handicap sau determinate de identitatea de gen sau rasiala a unei persoane. Astfel, femeile care sunt victimele acestor comportamente pot raporta incidentele la politie, iar ofiterii vor investiga aceste cazuri, scrieLibertatea.

Boala rara de care sufera aceasta femeie: i se umfla piciorul de trei ori mai mult si nu poate avea relatii sexuale. Arianna Faro, o tanara de 25 de ani din Boston, sufera de o boala rara, care ii face ca unul dintre picioare sa creasca de trei ori mai mult. Celelalt picior este absolut normal. Tanara se lupta cu dureri groaznice si sufera de sindromul Klippel-Trenauna, o boala rara care a fortat-o pan acum sa treaca prin 60 de interventii chirurgicale. Piciorul ei este de 3 ori mai mare decat unul normal, vasele de sange ii sunt afectate si se umfla, afectandu-i zona genitala si posteriorul. Arianna spune ca nici macar nu isi aminteste sa nu fi superit din cauza durerilor foarte intense, dar cu toate asta moralul tinerei este extraordinar, anuntaStirileProtv.ro.