​Striptease in autobuz. S-au dezbracat ca sa faca rost de bani pentru bautura. Trei femei din Mexic s-au urcat intr-un autobuz plin de calatori, printre care si copii, pentru a face rost de bani de bautura, asa cum au recunoscut chiar ele. Fetele au urcat in autobuzul care mergea din Mexico City spre Pachuca, au inceput sa se dezbrace si sa isi unduiasca trupurile aproape goale in fata pasagerilor, fara sa tina cont ca acolo se aflau mai multi copii. Ele au marturisit ca au nevoie de mai multi bani pentru a cumpara bere si pentru a continua petrecerea de la care tocmai veneau. Unul dintre pasagerii inmarmuriti de intamplare a filmat cu telefonul mobil dansul lasciv al fetelor aproape goale, iar clipul a ajuns pe internet. Una dintre femei i-a rugat pe pasageri sa nu filmeze, ci sa bata din palme in timp ce ele danseaza provocator, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Dai 226 de euro sa dormi sub cerul liber. Incredibil, dar adevarat! Turisti din intreaga lume dau navala sa doarma la hotelul care ofera camere sub cerul liber pe munte, in Elvetia. O astfel de asa-zisa camera costa 226 de euro pe noapte. Nu ai pereti, acoperis, baie, dar un ai pat elegant, covor, noptiere, veioze si un majordom care iti aduce mancarea la pat! Compania Null Stern ofera turistilor unica sansa de a dormi confortabil sub cerul liber intr-un peisaj de basm. Pentru aceasta, trebuie sa achite 226 de euro (917 lei) pe noapte. Ei benficiaza de moblier exact ca la orice hotel, numai ca acesta e asezat direct in mijlocul naturii, pe coastele masivului Graubunden din Alpii elvetieni. "Camerele" sunt instalate la inaltimea de 1.969 metri, de unde turistii pot sa admire o panorama de vis, care-ti taie respiratia, anuntaClick.

Podul care nu se termina niciodata. Oamenii se inghesuie sa se plimbe pe aceasta stranie structura. In Danemarca exista un asa numit pod al infinitului. Pozitionat pe plaja, fabulosul pod are aproximativ 61 de metri in diametru, cea mai mare parte aflanud-se deasupra marii. A fost realizat de Gjode & Povlsgaard Arkitekter care l-au botezat "Sculptura pe mare". Podul nu duce nicaieri, dar ofera posibilitatea unor plimbari extrem de realaxante in natura. "Mergand pe acest pod poti experimenta schimbarea peisajului si schimbarea compozitiilor panoramei. Poti, de asemenea, sa relationezi cu alti oameni aflati acolo din motive similare", spune arhitectul Johan Gjode, partenet si cofondator al Casei de arhitectura Gjode & Povlsgaard, informeazaEVZ.

Drama baiatului dependent de ketchup. In zece ani a consumat peste 500 de litri. Un baiat, in varsta de 14 ani, din Marea Britanie a avut alimentatie bazata pe ketchup in ultimul deceniu de viata. Acesta a dezvoltat o fobie fata de legume si fata de orice fel de mancare, in principal, dupa ce s-a inecat in timp ce manca mazare, atunci cand avea doi ani. Trauma din copilarie l-a facut pe Liam Pierce sa devina dependent de produsele facute din rosii, precum supa de rosii sau ketchup. Timp de zece ani, acesta nu a putut sa vada alimente fara sa I se faca rau. El era nevoit sa sara peste pranzul de la scoala, deoarece colegii sai faceau glume pe seama dietei sale ￯ bazate pe ketchup si spaghetti. Acasa, baiatul consuma pachete intregi din aceasta pasta, iar seara manca rosii cherry, scrieLibertatea.

A facut sex cu 2 femei pe balconul unui hotel in plina zi. Un barbat a fost filmat in timp ce intretinea relatii sexuale cu doua femei chiar pe terasa unui hotel de lux. El a fost surprins dezbracat in timp ce doua femei stateau ingenuncheate in fata lui si cu siguranta nu doreau sa-l roage ceva. Intamplarea a fost prinsa pe o camera video in hotelul Waldorf Astoria din Chicago, Statele Unite, potrivit TheSun.co.uk. Pe fundalul sonor al materialului video pot fi auziti cei care i-au surprins pe amorezii lipsiti de inhibitii si se amuza cu glume obsecene pe seama lor. Identitatile celor trei indrazneti nu au fost dezvaluite, dar imaginile video au fost publicate pe Internet si au fost vizualizate de sute de mii de utilizatori, anuntaClick.