Trupul uman care ar supravietui oricarui accident de masina. Caracteristicile bizare ale lui Graham.Trei specialisti australieni au creat idealul corpului uman care ar supravietui oricarui accident de masina, ca parte a unei campanii de siguranta in trafic. Graham este o sculptura din silicon si fibra de sticla, creata de un chirurg, un expert in accidente si un artist. El nu are gat, astfel ca nu si-l poate rupe in cazul unui impact puternic, dar si o fata plata si grasa pentru a-i proteja nasul si urechile, si piele groasa si mai rigida, relateaza The Guardian, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Secretele comunitatii romilor turci. Si-au facut palate tiganesti, dar singurele venituri sunt alocatiile copiilor.Peste o mie de tigani turciti, asa cum sunt numiti popular, traiesc in Romania. Majoritate traiesc in cartierul Bendea din orasul constantean Babadag. In aceasta comunitate plina de vile, dar fara apa rece la robinet, fetele blonde si robuste sunt cel mai des cautate pentru a fi cumparate de mirese. Un cartier din oraselul Babadag, localitate constanteana cu 8.900 de locuitori, adaposteste o comunitate aparte: aici 1.300 de oameni sunt condusi de cinci sefi de clan, barbatii au voie sa aiba patru neveste, iar tinerele sunt evaluate in in functie de culoarea parului, anuntaLibertatea.

S-au iubit in vazul lumii la Electric Castle! Tanara a ramas la bustul gol si a fost filmata.Doi tineri s-au infierbantat in vazul tuturor, la unul dintre cele mai populare festivaluri de muzica din tara, Electric Castle, desfasurat in comuna Bontida, din judetul Cluj. Aflati, probabil, in stare de ebrietate, cei doi nu au mai tinut cont ca sunt intr-un loc public si au inceput sa se iubeasca pasional pe jos, in apropierea scenei de la Booha Mansion, potrivit someseanul.ro. Blondina, ceva mai indrazneata decat partenerul ei, si-a dat maioul si sutienul jos, ramanand la bustul gol. Totusi, scena de dragoste nu a avut un final fericit, pentru ca tinerei i-a venit rau si nu s-a mai putut ridica in picioare nici macar cu ajutorul iubitului, relateazaClick.

Descoperirea care schimba tot ce stiai pana acum Care sunt animalele care pot consuma alcool.Un grup de cercetatori de la Universitatea Dartmouth din New Hampshire a descoperit ca primatele manifesta toleranta la alcool. Faptul ca toloreaza bauturile alcoolice nu este insa singurul detaliu de necrezut in studiul oamenilor de stiinta. Acestia au mai dovedit ca primatele pot face diferenta dintre apa si alcool, si mai mult decat atat, chiar prefera bauturile cu o concentratie de alcool crescuta, scrie dailymail.co.uk. O explicatie a descoperirii ar fi faptul ca fructele fermentate au fost, foarte probabil un aliment important in alimentatia stramosilor, arataEVZ.

A vrut sa-si tatueze simbolul "Yin&Yang", dar cand a vazut ce a iesit a izbucnit in lacrimi. Barbatul e dat acum in judecata.O tanara din Austria a avut parte de o surpriza neplacuta dupa ce i-a cerut unui amic sa ii tatueze simbolul Yin Yang pe spate. Tatuatorul i-a facut o schema a desenului pe piele, a fotografiat-o cu telefonul mobil si i-a aratat-o tinerei, care si-a dat apoi acordul. Insa cand i-a imprimat simbolul pe piele cu cerneala, barbatul a schimbat desenul cu unul infatisand un penis si un cuvant obscen, scrie Daily Mirror. Fata spune ca a vazut rezultatul dezastruos abia cand a ajuns acasa si s-a uitat in oglinda: "Am izbucnit imediat in lacrimi si m-am intrebat ce naiba inseamna una ca asta". Cazul a ajuns in atentia justitiei, iar cand un judecator i-a cerut explicatii tatuatorului, acesta a replicat ca a facut desenul "pur si simplu", potrivitStirile ProTv.