Hodor vine anul acesta la Untold, in calitate de DJ. Actorul Kristian Nairn va veni la Cluj pentru a urca pe scena festivalului Untold. Inainte de a interpreta rolul lui Hodor, din serialul fenomen Game of Thrones, irlandezul a incercat sa urmeze o cariera in muzica, de mai bine de 5 ani, iar din 2013, Nairn a fost in tuneu sub numele de "Rave of Thrones", incercand sa atraga interesul fanilor "Game of Thrones" din intreaga lume. Desi in serial personajul interpretat de el si-a gasit sfarsitul, acest fapt i-a adus notorietate in industria muzicii, din ce in ce mai multa lume solicitandu-i serviciile de DJ. Michael Schweiger, agentul lui Kristian, a declarat pentru Page Six: "Solicitarile au explodat, primim oferte din intreaga lume. Amuzant cum oamenii devin faimosi dupa ce mor", scrie descopera.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

A auzit zgomote ciudate din podul casei, iar cand s-a dus sa verifice a avut un soc. Un tanar american povesteste ca avut parte de un soc atunci cand a descoperit o femeie in podul casei sale, care sustinea ca este locuinta ei. Davis Wahlman spune ca a auzit zgomote in podul casei sale din Green Lake, Washington, luni noaptea, iar apoi au continuat sa se auda din biroul sau, aflat la etaj. Cand a mers sa vada ce se intampla a dat peste o femeie bruneta, care i-a spus ca este casa ei si ca se afla acolo de 3 zile, anunta StirileProTV.ro.

Au facut nunta in autobuzul supraetajat. Adio, limuzina de lux sau masini de epoca! Nici macar caleasca trasa de cai nu mai e la moda. Doi britanici au vrut ceva special pentru cea mai importanta zi din viata lor si au reusit sa faca din nunta lor un eveniment care a oprit trecatorii in loc. Mirii au incins o petrecere de pomina cu invitatii chiar intr-un autobuz turistic. A fost distractie mare la Liverpool (Marea Britanie), unde Leon si Claire Bohajazuk au decis sa-si uneasca destinele dupa 12 ani de relatie. Imbracati in haine de gala, mirii s-au urcat intr-un autobuz ce plimba turistii prin oras, doar ca de data asta de promenada au avut parte cei 70 de nuntasi. Asadar, tinerii si-au plimbat alaiul de nunta in autobuzul supraetajat si au inchinat un pahar de sampanie pe traseu, relateaza Click.

Revolutia Pokemon loveste la nivel global. Tanarul care a demisionat pentru a vana Pokemoni toata ziua. Povestea lui Tom Currie a devenit cunoscuta pe internet dupa ce a luat o decizie radicala. Tom Currie (24 de ani) a devenit, oficial, vanator de Pokemoni cu norma intreaga! In contextul isteriei declansate de aceasta aplicatie pentru smartphone-uri, Tom Currie s-a gandit sa „abordeze serios” jocul care a inceput sa pasioneze milioane de oameni din toata lumea. In fiecare dimineata isi pune o ceasca de cafea, isi ia cu el o jacheta de ploaie si un sendvis in rucsac si se indreapta spre „salbaticie” pentru a prinde celebrii Pokemoni, indiferent de vreme, scrie The Guardian, citat de Evz.

Milionarul de la loto repara WC-uri. Incredibil, dar adevarat! Britanicul John Doherty s-a intors sa repare WC-uri la numai doua zile dupa ce a castigat peste 17 milioane de euro la loterie. Barbatul spune ca nu vrea sa-si supere clientii. Norocul a dat peste John Doherty, de 52 ani, din Elderslie, Renfrewshire. El a castigat recent 14.671.343 lire sterline (17.443.347 de euro sau 77.778.001 de lei) la loto. Insa in loc sa-si dea demisia si sa se puna pe sarbatorit in continuu, el s-a intors la serviciu dupa 48 de ore. “In nici un caz nu o sa-mi schimb sculele cu sampania, caviarul si alte delicatese de lux. M-am intors la lucru, fiindca nu vreau sa-mi dezamagesc clientii, care ma asteptau de mult. Nu pot sa-i las balta asa deodata. Am si eu programate niste lucrari, nu pot sa ma pun rau cu oamenii care pana acum au avut incredere in mine”, a spus instalatorul. “Si, in plus, m-as plictisi ingrozitor acasa. Cel mai bine stiu sa repar WC-uri, asa ca voi face in continuare ce stiu si ce imi place”, a adaugat Doherty. El a sarbatorit marele castig la o pizzerie impreuna cu sotia, Alison, si cei doi copii ai lor. Iar sotia si-a cumparat o geanta de firma de 350 de euro (1.560 de lei), scrie Click.