Oamenii care nu au simtul penibilului! Au aparut asa in public si au provocat greata. Au iesit asa pe strada si nu si-au dat seama cat pot fi de penibili. Simtul estetic nu a trecut pe la ei deloc, iar moda parca nici nu a fost inventata pentru ei. Barbati in colanti sau pe tocuri, in pijamale sau lenjerie intima, asa au aparut pe strada cei mai penibili oameni care nu tin cont de nicio norma. Integral in EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un barbat fara penis a facut sex cu peste 100 de femei. Cum a reusit. Un barbat fara penis se lauda ca a facut sex cu peste o suta de femei. Povestea lui este atat de interesanta incat barbatul a ajuns subiectul unui documentar al televiziunii americane TLC. Andrew Wardle s-a nascut fara penis si sustine ca a avut parte de nenumarate femei la viata lui. Niciuna dintre cele cu care s-a culcat nu i-a descoperit secretul, scrie RTV.net.

Mireasa de 71 de ani si-a luat mire de 17 ani. Cum arata cuplul. O batrana de 71 de ani din Statele Unite a socat opinia publica dupa ce s-a casatorit cu un tanar de 17 ani. Dragostea dintre Almeda si Gary nu cunoaste varsta, sustin cei doi indragostiti. Desi diferenta de varsta dintre ei este uriasa, batrana marturiseste ca e foarte indragostita de adolescentul care i-ar putea fi nepot. Cei doi soti s-au cunoscut la o inmormantare. A fost dragoste la prima vedere, potrivit Realitatea.net.

A auzit zgomote ciudate din podul casei, iar cand s-a dus sa verifice a avut un soc. Ce a gasit acolo. Un tanar american povesteste ca avut parte de un soc atunci cand a descoperit o femeie in podul casei sale, care sustinea ca este locuinta ei. Davis Wahlman spune ca a auzit zgomote in podul casei sale din Green Lake, Washington, luni noaptea, iar apoi au continuat sa se auda din biroul sau, aflat la etaj. Cand a mers sa vada ce se intampla a dat peste o femeie bruneta, care i-a spus ca este casa ei si ca se afla acolo de 3 zile. Continuarea pe StirileProTv.ro.

Milionarul de la loto repara WC-uri. Incredibil, dar adevarat! Britanicul John Doherty s-a intors sa repare WC-uri la numai doua zile dupa ce a castigat peste 17 milioane de euro la loterie. Barbatul spune ca nu vrea sa-si supere clientii. Norocul a dat peste John Doherty, de 52 ani, din Elderslie, Renfrewshire. El a castigat recent 14.671.343 lire sterline (17.443.347 de euro sau 77.778.001 de lei) la loto. Insa in loc sa-si dea demisia si sa se puna pe sarbatorit in continuu, el s-a intors la serviciu dupa 48 de ore, aflam din Click.