Ce nebun! A spart 27.500 de dolari sa semene cu Kim Kardashian. E gata de orice sacrificiu! James Holt e innebunit dupa vedeta americana de televiziune Kim Kardashian si vrea sa arate exact ca ea. A cheltuit multi bani si a suportat dureri sa-si implineasca visul. In loc sa-si ia o masina sau sa-si faca alte pofte, tanarul James Holt, de 22 de ani, din Bury, Marea Britanie, a cheltuit 27.500 de dolari (111.520 de lei) pe operatii estetice. Isi doreste sa arate, cu orice pret, precum Kim Kardashian (35 de ani). Nu vrea sa-si schimbe sexul, sa fie femeie, ca ea, vrea doar sa-i semene. Holt sutine ca se simte o persoana asexuata, adica nici barbat, nici femeie. In loc sa il duca la medic, ca sa vada ce e in neregula cu el, parintii au cedat presiunilor sale si au inceput sa-i dea bani sa-si faca operatii estetice de la varsta de 17 ani. Se tem ca, daca nu ii vor indeplini dorintele, si-ar putea pune capat vietii, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Surpriza traita de cativa pescari din Australia. Ce au gasit intr-un navod. Cativa pescari au prins in navod un crocodil urias. Totul s-a intamplat in peninsula Cape-York aflata in nord-estul Australiei. Barbatii au ramas socati cand au descoperit ca in loc de crabi au capturat de fapt un crocodil de aproximativ 2 metri lungime. Pescarilor le-a fost frica sa se apropie de acesta, asa ca au eliberat reptila cu ajutorul unui stergator de geam. Crocodilul s-a prins din greseala in capcana pentru crabi. Initial, barbatii au crezut ca este vorba doar despre o prada mai mare: "Cand am vazut eram cu o galeata in mana. Prietenul meu mi-a zis ca avem nevoie de o galeata si mai mare", anuntaStirileProtv.ro.

Cum arata nuntile in 32 de tari din lume. Rochia alba nu este primordiala la toate nuntile. Ziua Nuntii este una foarte importanta pentru fiecare dintre noi, dar mai important este faptul ca unele tari inca pastreaza traditiile. Rochia alba nu este absolut necesara in orice cultura, fiind tari care inca mai pastreaza traditiile vechi de sute de ani. In galeria foto veti vedea care sunt tarile care isi pastreaza traditia si cum arata costumatiile maiestuoase, informeazaEVZ.

I-a uimit pe toti! Cum a incercat un imigrant sa treaca ilegal granita SUA. Cand vine vorba de patrunderea ilegala pe teritoriul unui stat, imigrantii gasesc cele mai ingenioase metode. Uneori operatiunea le reuseste, alteori insa, oricat s-ar ascunde de bine, sunt identificati, dar chiar si vamesii sunt uimiti de metoda frauduloasa. In anul 2001 a existat un caz care a uimit si amuzat o lume intreaga. Un imigrant a incercat sa treaca ilegal granita Statelor Unite apeland la o metoda unica. Din pacate pentru el, politistii de frontiera l-au identificat cusut in scaunul unei masini, dupa cum relateaza BusinessInsider.com. Indraznetul se numeste Canchola (42 de ani) si a dorit sa profite de faptul ca pe atunci punctul de granita prin care a dorit sa treaca era cel mai aglomerat. Din nefericire, lucrurile nu au decurs conform planului sau, dar prin mediatizarea sa, a devenit sursa de inspiratie si pentru alti imigranti ilegali care au incercat sa treaca frontierele in cele mai periculoase contexte, scrieClick.

Incident pe strazile din Sao Paulo. Un barbat a incercat sa fure flacara olimpica. Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa fure flacara olimpica. Evenimentul s-a petrecut pe strazile din Sao Paulo. Flacara olimpica a fost pe punctul de a fi furata de catre un barbat aflat pe marginea drumului. In acel moment, coloana trecea pe langa orasul brazilian Guarulhos din Sao Paulo. Acesta a fost arestat de Forta Nationala de Securitate Publica. Incidentul nu a afectat cursul evenimentului, iar ruta nu a fost schimbata. Cel putin zece ofiteri de politie au intervenit. O politista s-a lovit la cap in incident. Barbatul nu a fost inca identificat. Flacara olimpica o sa ajunga pe data de 5 august in Rio de Janeiro, pe stadionul Maracana, anuntaStirileProtv.ro.