Masina lui Fred Flintstone, parcata ilegal in Florida. Cine s-ar fi gandit ca Fred Flintstone nu respecta regulile de circulatie? O masina ce pare sa-i apartina personajului de desene animate a fost parcata ilegal in Florida. O masina ce seamana incredibil cu cea "condusa" de Fred Flintstone a fost parcata ilegal in urma cu doua luni si oamenii legii i-au aplicat pe una dintre roti, intrucat aceasta nu avea geam, o amenda. Anuntul a fost facut pe Facebook chiar de catre politisti. "Masina din Flinstone a fost parcata pe Emma Street, in mod ilegal. Vrem sa gasim proprietarul acestei masini. Daca stiti a cui e, anuntati-ne! Ajuta-ne sa gasim proprietarul!", au scris politistii pe pagina lor de Facebook, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O foca a fost gasita dormind intr-o toaleta publica din Australia. Cum au reactionat autoritatile. O foca a fost gasita intr-o toaleta din Tasmania, Australia. Animalul adormise, blocand accesul. Un om de serviciu a gasit intr-o baie publica o foca de 120 de kg, pe care denumit-o Sammy. Aceasta adormise in toaleta femeilor, potrivit BBC. Ulterior, Sammy a fost sedata si transportata spre o plaja din apropiere pentru a putea fi eliberata. Locul in care a fost gasita este la aproximativ 500 de metri de ocean si se crede ca foca a inotat printr-un parau pentru a ajunge. Un purtator de cuvant al al Consiliului Local Devonport considera intregul eveniment ca a fost "foarte neobisnuit". "Focile sunt destul de comune pe plaje. Pescarii se plang adesea ca le fura pestele", ar mai fi declarat acesta, anuntaStirileProtv.ro.

Gemenele vor sa se marite cu acelasi barbat. Anna si Lucy DeCinque, de 30 de ani, din Perth, Australia, sunt gemene identice care s-au facut cunoscute in presa internationala fiindca nu exista absolut nici o diferenta intre ele. Si-au facut si operatii estetice ca sa fie perfect identice. Ba mai mult decat atat, si-au gasit si un iubit comun, pe electricianul Ben, de 32 de ani. Mai nou, Anna si Lucy au decis sa se marite amandoua cu acesta. Ele povestesc ca barbatul le face fericite cand fac sex in trei. "Daca ma saruta pe mine, o saruta imediat si pe Lucy. Face tot ce ii sta in putinta sa ne ofere aceeasi placere amandurora", a povestit Anna, informeazaClick.

Moscova lanseaza un joc similar cu Pokemon Go in care pot fi "vanate" personaje istorice.Succesul jocului Pokemon Go nu i-a last indiferenti nici pe rusi. Moscova vrea sa lanseze la finele lunii august o aplicatie inspirata dupa aplicatia care a isterizat mapamondul, "Discover Moscow. Photo", in care utilizatorii vor putea prinde in locul monstrilor virtuali viu colorati, personaje celebre din istoria Rusiei in format 3D, precum Puskin sau Petru cel Mare. Potrivit BBC News, rusii au declarat ca o aplicatie deja existenta este in curs de actualizare si ca va functiona in mod similar cu jocul Pokemon Go - un joc pe telefonul mobil care combina lumea reala cu grafica pe calculator. Moscovitii si alti oaspeti ai orasului vor putea astfel vana de la sfarsitul lunii august personalitatile istorice ruse si isi vor putea face selfie-uri cu acestea. Utilizatorii ii vor putea vana astfel pe corespondentii virtuali ai lui Petru cel Mare, Aleksandr Puskin si chiar Napoleon, printre altii, scrieLibertatea.

Si-a parcat masina pe marginea prapastiei. De ce nu cred internautii ca aceasta poza este reala. Un sofer din Arabia Saudita, care a vrut sa se ia la intrecere cu moartea in schimbul catorva like-uri, si-a parcat automobilul de teren pe marginea unei prapastii. Internautii nu sunt insa convinsi de vitejia omului. Un sofer din Arabia Saudita, care a vrut sa se ia la intrecere cu moartea in schimbul catorva like-uri, si-a parcat automobilul de teren pe marginea unei prapastii. Internautii nu sunt insa convinsi de vitejia omului. Daca unii oameni l-au mustrat pe retelele de socializare pe sofer, altii sunt de parere ca acesta ar fi editat imaginea sau ar fi facut poza dintr-un unghi care sa faca totul sa para mai infricosator, anuntaStirileProtv.ro.