Un pescar din Australia a vazut in ocean un "balon" urias devorat de rechini. Ce era de fapt. Un pescar a fost socat cand a descoperit un balon urias ce plutea in ocean. Dupa ce s-a apropiat, barbatul a realizat ca era vorba de fapt despre o balena moarta.Initial, pescarul din Australia a crezut ca vede o barca sau un balon cu aer cald. Mark Watkins pescuia impreuna cu tatal sau la cateva mile distanta de Bunbury, cand a dat peste un lucru neobisnuit. In urma unei inspectii amanuntite, cei doi si-au dat seama ca era vorba despre o balena moarta, anunta StirileProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum arata un azil pentru prostituatele "pensionate". Toata viata au practicat cea mai veche meserie din lume, dar vine un moment cand, ca in oricare alta categorie profesionala, si prostituatele au nevoie de liniste la batranete. In Mexico City exista un azil pentru femeile care au practicat prostitutie si care au nevoie de ajutor dupa ce ies la pensie. Casa Xochiquetzal este un adapost infiintat din ordin guvernamental pentru comunitatea de prostituate varstnice care s-au "pensionat". Institutia asigura servicii de sanatate si mancare pentru prostituatele care nu mai sunt in pozitia de a se intretine singure, scrie Click.

Politista in bikini! A pus la pamant un hot in cateva secunde! O politista din Suedia a devenit vedeta internetului dupa ce si-a stricat o sesiune de plaja din timpul ei liber ca sa prinda un hot ce a incercat sa fure chiar de sub ochii ei. Incidentul a avut loc intr-un parc acvatic din capitala Suediei. Desi se afla in timpul sau liber, la plaja, Mikaela Kellner, care este pasionata de fitness, intervenit fara sa stea pe ganduri pentru a prind un hot care a furat un telefon mobil, chiar de langa ea.Hotul se dadea vanzator de ziare si cand se apropia de oameni lasa ziarele jos ca sa le fure telefoanele mobile. Acesta a facut greseala sa incerce sa fure mobilul chiar al unui prieten al politistei, iar pentru ca Mikaela l-a vazut aceasta a rupt-o la fuga dupa el , fara sa mai tina cont ca e doar in costum de baie, relateaza Libertatea.

Un indian, ales cel mai atragator barbat din lume! Cum arata tanarul ce face toate femeile sa intoarca capul. In istoria de 10 ani a concursului, Rohit Khandelwal este primul indian ce a primit distinctia de Mister World 2016! Actor si model, indianul Rohit Khandelwal a fost declarat cel mai atragator barbat din lume, dupa ce a castigat Mister World 2016, concursul international de frumusete masculina ce s-a desfasurat in acest an in Southport, Regatul Unit. Farmecul si talentul lui Khandelwal a eclipsat alti 45 de alti concurenti din intreaga lume si astfel, el a devenit primul indian din istoria de 10 ani a concursului care a castiga titlul, potrivit Times of India. Dupa 12 zile de probe si interviuri, Rohit Khandelwal a fost declarat "cel mai atragator barbat din lume", dupa ce anul trecut a obtinut si titlul de Mr India 2015, anunta Evz.

A slabit 82 de kilograme si vrea sa devina fotomodel. Natalie King, o femeie de 47 de ani din Cornwall, Marea Britanie, bunica si mama a sase copii, viseaza sa devina fotomodel dupa ce a reusit sa slabeasca 82 de kilograme, jumatatea din greutatea pe care o avea, si este de nerecunoscut, transformarea sa fiind de-a dreptul uimitoare. Multumita de faptul ca a reusit sa-si reduca greutatea de la aproape 160 de kilograme la 76 de kilograme, femeia a prins incredere in ea si nu s-a oprit aici. Si-a facut o operatie de marime a sanilor si-a schimbat look-ul, facandu-se blonda, iar acum vrea sa ajunga in lumina reflectoarelor si sa urce pe podium, visand sa devina fotomodel, scrie Libertatea.