Plimbare interzisa cardiacilor! Unul dintre cei mai inalti zgarie nori are o pasarela de sticla. Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din lume, Jinamo Tower din Shanghai, are acum o pasarela de sticla pe care vizitatorii pot sa se plimbe. Mai precis, oamenii pot face inconjurul cladirii. Pasarela nu are deloc balustrada, iar cei care se incumeta sa paseasca pe sticla vor fi nevoiti sa poarte hamuri de siguranta. Turistii vor face inconjurul cladirii la 340 de metiri inaltime, cu ajutorul acestei pasarele de sticla, care are o latime de 1,20 metri. De astfel, plimbarea nu este recomandata cardiacilor, dar nici celor care au rau de inaltime. In orice caz, vizitatorii turnului Jinmao vor purta hamuri de siguranta si casti pentru a iesi afara pe platforma si vor fi insotiti in acest tur de un angajat al cladirii. Cu aceasta noua atractie, autoritatile mizeaza pe o crestere a numarului de vizitatori ai turnului, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Baiatul de 4 ani care arata ca un batran. Mama: "La 3 luni avea deja un set complet de dinti". Un baietel de 4 ani din Bangladesh s-a nascut cu o boala extrem de rara care il face sa arate ca un batran. Bayezid Hossain are numeroase probleme de sanatate si nu poate merge la scoala pentru ca celorlalti copii le e frica sa se joace cu el, relateaza Daily Mail. Din cauza bolii sale, el are fata umflata, pielea lasata si ridata, dureri articulare si cearcane. "Bayezid a invatat sa mearga la 3 ani, dar avea un set complet de dinti la 3 luni. Cresterea lui fizica este complet anormala, dar mental este foarte intuitiv pentru varsta lor si e minunat sa stai de vorba cu el", spune mama lui Bayezid, anuntaStirileProtv.ro.

S-a inventat taxiul pentru caca de cutu! Ti-e lene sau scarba sa strangi caca dupa catelusul tau? Nu-i nimic. De acum exista un serviciu care face treaba murdara in locul tau. Se numeste Pooper si este o aplicatie pentru telefoanele mobile. Functioneaza cu ajutorul GPS si in functie de abonamentul pe care il platesti beneficiezi de pachete diferite. Pentru 15 dolari, lasi un semn pe harta GPS unde a facut caca dulaul tau si cineva vine sa stranga de doua ori pe zi, timp de o luna. Pentru trei reprize de usurare pe o arie de 60 km, serviciul te taxeaza cu 25 de dolari pe luna si daca vrei serviciu nelimitat, te costa 35 de dolari. Pooper a fost inventat de Ben Becker (32 de ani) impreuna cu partenerul sau Elliott Glass si functioneaza in SUA si Mare Britanie, pe principiul taximetriei Uber, informeazaClick.

Condamnat la o viata de lux! Cum arata celula unuia dintre cei mai periculosi traficanti de droguri. Un celebru traficant de droguri din brazilia traieste in lux, chiar daca se afla in spatele gratiilor. Desi este considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti, barbatul isi ispaseste pedeapsa intr-o celula care ar putea sa apara in emisiunile si revistele despre amenajarea locuintelor. Jarvis Chimens Pavao, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de droguri din America de Sud, a fost condamnat la opt ani de inchisoare , in 2009. Acuzat si de spalare de bani, barbatul isi ispaseste pedeapsa in inchisoarea Tacumbu, din Asuncion, capitala tarii Paraguay. Brazilianul nu sta insa intr-o celula micuta, fara conditii. Ba din contra! Are un apartament cu trei camere, cu mobila moderna, plasma, aer conditionat, biblioteca, dar si o colectie de DVD-uri in care se gasesc documentarele despre viata lui Pablo Escobar, renumitul traficant de droguri din Columbia, scrieLibertatea.

Vulcanul "Smiley Face" din Hawaii. Imaginile cu lava "zambitoare" au devenit virale. Un vulcan din Hawaii, care a revenit recent la viata, a oferit un spectacol uluitor, marcat de un detaliu amuzant. De la inaltime, vulcanul da impresia ca zambeste. Filmat din elicopter, craterul pare ca incadreaza o fata. Lava iese la suprafata sub forma unor ochi stralucitori si a unui zambet larg. Imaginile surprinse de la inaltime arata si ca, pentru prima data in ultimii trei ani, lava a ajuns in apele oceanului. Kilauea este cel mai activ dintre cei cinci vulcani care au dat nastere insulei Hawaii, anuntaStirileProtv.ro.