Prima Doamna, cu degetul in nasul Presedintelui. Cine banuia ca in atributiile Primei Doamne intra inclusiv... curatarea secretiilor nazale prezidentiale? Marti, Barack Obama a primit vizita premierului din Singapore, Lee Hsien Loong, la Washington D.C. Cu doar cateva clipe inainte sa ii stranga mana musafirului, Barack Obama (54 de ani) a fost surprins de sotie. Aceasta a observat "ceva" intr-o nara prezidentiala si a luat atitudine: si-a folosit unghiile si a avut grija ca sotul ei sa iasa bine in poza. Cand Michelle Obama (52 de ani) i-a atins nasul, presedintele s-a incruntat, suportand apoi cu stoicism "cosmetizarea", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Oras din Franta, inundat cu vin. Licoarea a umplut strazile si parcarile subterane. Locuitorii din micul oras francez Sete, din apropiere de Montpellier, au fost inundati noaptea trecuta cu vin. Potrivit autoritatilor locale, nu mai putin de 30.000 de litri de vin au curs pe strazile localitatii dupa ce o asociatie a viticultorilor francezi a pus la cale un act de sabotaj. Acestia au spart mai multe cuve uriase ale unei companii care importa vin mai ieftin din strainatate. Ca urmare, licoarea a acoperit in scurt timp strazile si a inundat cateva parcari subterane si locuinte. Politia a inceput o ancheta in acest caz, mai ales ca faptasii nu sunt la prima abatere, anuntaLibertatea.

Instalatorul devenit vedeta dupa ce s-a scufundat complet intr-o groapa inundata.Cum l-au poreclit internautii. Un instalator chinez a devenit vedeta pe internet dupa ce a fost fotografiat scufundat aproape complet intr-o balta, pentru a repara o conducta sparta. Wang Zhaofu, 61 de ani, repara o conducta in provincia Jiangsou, pe 21 iulie, atunci cand trecatorii l-au fotografiat. Barbatul nu a avut alta solutie decat sa se scufunde in balta care se formase langa o cladire pentru a repara tevile, scrie Daily Mail. Wang a povestit ca groapa avea aproximativ 90 de centimetri si spune ca a incercat sa stea cat mai putin in apa, pentru a nu-i dauna sanatatii. El a primit, in gluma, de la internauti titlul de "Cele mai frumoase picioare", dar si admiratia lor, informeazaStirileProtv.ro.

Ele sunt tutele tutelor la volan! Accidente SF din toata lumea. Ca femeile la volan sunt un dezastru este un mare adevar. Accidentele si ambuteiajele se tin lant daca se apuca ele de condus. Cui nu i s-a intamplat macar o data in viata sa stea la o coada infernala sau sa se trezeasca ca o masina vine de nicaieri si a descoperit la final ca toata vina o purta o femeie. In Galeria Foto va prezentam in ce hal au ajuns masinile conduse de femei si ce accidente au produs acestea, scrieEVZ.

Sapte cele mai stranii imagini cu fetusi realizate la ecograf. Se spune ca venirea pe lume a unui copil este o binecuvantare. Legatura dintre parinti si copilul care urmeaza a se naste este intarita si gratie tehnologiei moderne care le arata acestora cum se dezvolta fetusul. Exista insa unele imagini cu fetusi realizate de ecograf care te pot face sa te gandesti de doua ori inainte de a concepe un copil. ViralNova.com a adunat o serie de fotografii stranii care arata copii cu adevarat infricosatori. Unele sunt atat de terifiante incat te intrebi daca intr-adevar acelea sunt fiinte umane, anuntaClick.