Dragoste interzisa! Mama si fiul, indragostiti dupa ce s-au cunoscut pentru prima oara. O mama si fiul ei ar putea ajunge la inchisoare pentru o poveste de dragoste interzisa. Monica Mares, in varsta de 36 de ani, si-a dat baiatul spre adoptie in urma cu 19 ani. Recent, cei doi s-au cunoscut pentru prima data, iar lucrurile au luat o intorsatura ciudata. Monica si fiul ei ar putea primi o sentinta de 18 luni dupa gratii daca va fi gasita vinovata pentru incest. Femeia, originara din New Mexico, Statele Unite ale Americii, si Caleb Peterson (19 ani) au jurat ca vor lupta pentru a primi dreptul de a avea relatii intime, scrie dailymail.co.uk. Acestia sustin ca relatia lor provine din atractia Atractia Sexuala Genetica, definita drept un tip de atractie care apare intre rude apropiate, precum frati sau frati pe jumatate vitregi (care impart un singur parinte, n.r.), intre un parinte si copilul sau, sau intre verisori de gradul intai sau al doilea, care se intalnesc pentru prima oara la varsta maturitatii, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A lovit un Ferrari de 300.000 de dolari, incercand sa isi parcheze Mercedes-ul vintage. O femeie aflata la o conventie a masinilor de colectie a incercat fara succes sa isi parcheze Mercedes-ul vintage. Vrand sa dea cu spatele aproape ca s-a urcat cu roata din spate pe capota unui Ferrari in valoare de 300.000 de dolari. Incidentul care l-ar face pe orice impatimit al masinilor scumpe sa se cutremure a avut loc pe 6 august in Great Falls, Virginia, SUA, potrivit The Independent. Conducatoarea auto se afla intr-un Mercedes 380 SL decapotabil, model vintage, alaturi de sotul sau si cei doi copii. Incercand sa parcheze lateral, femeia aproape ca s-a urcat cu roata din staga spate pe capota unui Ferrari rosu. Culmea este ca atunci cand a realizat ce avea in spate, a incercat sa remedieze situatia, dar mai rau a facut si cele doua autovehicule au continuat sa se loveasca, anuntaStirileProtv.ro.

Secretele tehnologice ale comunismului: Dacia limuzina, motorul de 150 cp si modeul cu pilot-automat. Autoritatile comuniste au acordat atentie dezvoltarii modelului Dacia, despre care nu multi romani stiu ca a fost la cativa pasi sa reprezinte unul dintre cele mai apreciate autoturisme ale epocii. Din pacate pentru romani, costurile de productie ridicate i-au convins pe mai-marii Epocii de Aur sa renunte la ambitioasele proiecte ingineresti care vizau dezvoltarea modelului Dacia. Totusi, conform 4tuning.ro, au ramas in urma povestile din jurul acelor modele cu totul si cu totul speciale, printre care merita amintite Dacia 1300 Diplomat (masina cu sase usi si opt locuri), Dacia 1310 TS cu motor de 150 cp sau Dacia 1310 M Hibrid, informeazaEVZ.

Ei sunt sotii de 1,77m. Impreuna! S-au decis! Paulo Gabriel da Silva Barros, care are inaltimea de 88 cm, si Katyucia Hoshino, care masoara 89 cm, isi pun pirostriile. Vor sa faca acest pas ca sa fie recunoscuti drept cel mai scund cuplu. Povestea brazilienilor Paulo Gabriel da Silva Barros (30 de ani) si Katyucia Hoshino (26 de ani) a impresionat intreaga planeta. Ei isi doresc nespus sa intre in Cartea Recordurilor, fiindca au impreuna inaltimea de 1, 77m. Asta inseamna ca sunt cel mai scund cuplu din lume si vor ca acest lucru sa fie recunoscut oficial. Pentru asta, trebuie sa fie casatoriti, iar nunta a fost deja fixata, scrieClick.

Cele mai dezastruoase tatuaje facute la betie. Topul desenelor pe care toti au ajuns sa le regrete a doua zi. O noua moda castiga teren printre tinerii britanici care merg sa isi petreaca vacanta de vara in Insulele Baleare. Pentru a-si aminti cat mai bine petrecerile de pomina de acolo ei recurg la tatuaje bizare, pe care apoi ajung sa le regrete. Daca pana acum o vedere trimisa prietenilor sau un album cu poze pe Facebook era suficient pentru a-si aduce aminte de vacanta de vara, se pare ca aceste practici sunt deja perimate, iar tinerii britanici refuza sa plece din statiuni precum Magaluf sau Palma fara un tatuaj. Jurnalistii de la Mirror speculeaza ca mare parte dintre acestea ar fi fost facute sub influenta bauturilor alcoolice deoarece Twitterul a fost inundat de poze cu modele nereusite, total lipsite de insemnatate ori chiar puierile. Tatuajele facute dupa logo-ul unui brand alimentar par sa fie la mare cautare, dar in aceeasi masura regretate aproape instant de posesor, anuntaStirileProtv.ro.