Daca nervii la volan ar fi sport olimpic, acest brazilian ar lua aur. Ce a facut un sofer de autobuz pe strazile din Rio.Avand cel mai mare autovehicul, un sofer de autobuz a facut legea pe o strada aglomerata din Rio. Nervos, omul a apasat acceleratia si a inceput sa impinga masinile pe care le avea in fata sa. Satul sa mai astepte in coloana, barbatul a pus piciorul in prag si pedala de acceleratie in podea. Autobuzul a inceput astfel sa impinga de la spate un taxi aflat in fata sa, pe o bucata buna de drum. Soferul masinii a calcat frana, iar cauciucurile au inceput sa scartaie zgomotos, relateaza Daily Mail, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A vrut sa faca senzatie mergand imbracata asa la sala de fitness, insa s-a facut de ras in ultimul hal.O tanara a fost surpinsa la sala de fitness intr-o costumatie mai putin obisnuita pentru locul in care se afla. Daca cei mai multi dintre noi opteaza pentru o costumatie sport ori cat mai lejera atunci cand mergem la sala de fitness, tanara din imaginile de mai sus si-a propus sa faca senzatie printre aparatele de forta. Si a si reusit, daca judecam dupa zecile de priviri atrase atunci cand si-a facut aparitia. Direferenta este ca rezultatul nu a fost cel sperat de ea, relateazaEVZ.

Incredibil ce a facut acest barbat pentru a fura o bicicleta.Bicicletele au fost mereu o prada usoara pentru hoti, dar atunci cand sunt greu de furat, se incearca masuri disperate pentru a duce planul la bun sfarsit. Un barbat din China a incercat sa fure o bicleta care era legata de un copac. Cum nu a putut sparge sistemul de siguranta, a decis ca ar fi mai bine sa taie copacul. Imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere stradala in orasul Changsha, din provincia Hunan, informeaza Telegraph.co.uk, citat deClick.

Reactia miresei in momentul in care a aflat ce surpriza ii va face logodnicul in ziua nuntii.Loz Hollins, in varsta de 36 de ani, a vrut sa isi surprinda viitoarea sotie cu un moment special in ziua nuntii. Din pacate insa, reactia femeii nu a fost cea la care se astepta. El a vrut ca amandoi sa mearga catre altar in cate o masinuta electrica dintr-un parc de distractii. Kloe a inceput sa planga atunci cand a aflat si a spus ca anuleaza nunta daca el nu renunta. "Nu vreau sa fac asa ceva. De ce s-a gandit la o astfel de prostie?", a spus tanara, care participa cu iubitul ei la un nou reality show pe Ski 1, "Don't tell the bride". Tanara isi doarea ca bunicul ei sa fie cel care o conduce catre altar, in ziua cea mai importanta din viata ei, noteazaStirile ProTv.

A calcat descult pe excremente de sobolan si se afla in stare grava.Boala cumplita! Un barbat din Dorohoi a fost internat in stare critica la Spitalul ''Doctor Constantin Ion Parhon'' din Iasi. El a fost diagnosticat cu leptospiroza, o boala de natura infectioasa, cauzata de intrarea in contact cu excremente de sobolani. Un barbat in varsta de 65 de ani din Dorohoi (Botosani) a fost transferat la Iasi in stare grava, cu afectare renala si hepatica, dupa ce a facut curat in subsolul blocului in care locuia. Investigatiile medicilor au demonstrat ca pacientul sufera de leptospiroza, o boala infectioasa care apare dupa intrarea in contact cu un mediu contaminat de animalele purtatoare de bacterii. Barbatul este internat la Spitalul ''Doctor Constantin Ion Parhon'' de doua saptamani si starea sa ramane critica. Pacientul este tinut izolat de ceilalti bolnavi si nu prezinta risc pentru cei din jurul sau, potrivitClick.