A cheltuit 120.000 de dolari ca sa aiba corpul perfect, insa acesta i-a distrus viata amoroasa. Nimeni nu o vrea. Pixee Fox, o suedeza de 26 de ani, a cheltuit aproape 120.000 de dolari pe operatii estetice care mai de care mai ciudate pentru a dobandi, spune ea, trupul perfect, ca cel al personajelor din desenele animate. Desi ultima interventie chirurgicala a facut-o in luna iunie, aceasta sustine acum ca isi regreta deciziile, pentru ca i-au distrus viata amoroasa. Femeia, care este stabilita in California, si-a facut aproape 20 de operatii ca sa-si sculpteze trupul. Si-a scos sase coaste pentru a avea o talie incredibil de mica, si-a facut patru implanturi cu silicon, labioplastie, blefaroplastii, a suferit o interventie chirurgicala pentru ridicarea fundului, rinoplastie, si-a injectat obrajii, iar in iunie si-a facut implant permanent in ochi pentru a schimba culoarea acestora, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Regele care are 100 de sotii. 72 le-a primit mosternire de la tatal sau. Abumbi II este regele regiunii Bafut din Camerun, tara situata in Africa Centrala. El are 100 de sotii si 500 de copii. Aproape toate reginele sunt femei cu studii, absolvite in strainatate, si chiar vorbesc mai multe limbi. Liderul local pastreaza cu sfintenie traditia. Conform acesteia, a mostenit 72 de sotii de la tatal sau, care a murit in 1968. Dupa moartea lui Abumbi II, toate nevestele lui vor ramane urmasului sau. Poligamia este inca acceptata in Camerun. Mai ales in regiunile rurale, barbatii pot sa-si ia oricat de multe sotii vor, anuntaClick.

O femeie a nascut in avion, cu 3 luni mai devreme. Ce cadou a primit bebelusul din partea companiei aeriene. O femeie a nascut o fetita in avion, in mijlocul zborului dintre Dubai si Filipine, fiind ajutata de doi asistenti medicali aflati la bord. Tanara mama zbura din Dubai in Filipine cu compania Cebu Pacific Air, iar la 5 ore de la decolare a inceput sa aiba contractii puternice. Insotitorii de zbor au chemat ajutor, iar doi asistenti medicali au ajutat-o pe femeie sa nasca, in timp ce alti pasageri i-au dat haine de copii pentru a imbraca nou-nascutul, relateaza Daily Mail. Capitanul a efectuat ulterior o aterizare de urgenta in India, pentru ca beblusul sa fie controlat de medici, fiind nascut cu 3 luni inaintea termenului. Fetita nou-nascuta a primit cadou din partea companiei zboruri gratuite pentru tot restul vietii, informeazaStirileProtv.ro.

Cum si-a facut o blonda aparitia in aeroport! Toata lumea a ramas cu gura cascata. O femeie a reusit sa atraga toate privirile cand si-a facut aparitia in chiloti pe aeroportul din California si incerca sa-si faca check-in-ul la un zbor al companiei aeriene "Virgin America" spre Barcelona. Blonda, a carei identitate nu a fost facuta publica, se pare ca a considerat ca nu mai e nevoie sa-si puna si pantaloni pe ea, crezand ca probabil nu va deranja pe nimeni daca isi va arata fundul prin aeroport. Aceasta a fost fotografiata de martori in timp ce asteapta in fata ghiseului companiei pentru a i se face check-in-ul, intr-o pereche de chiloti negri si o bluza crem si nu parea deloc stanjenita de situatie, desi oamenii se uitau la ea cu gura cascata, scrieLibertatea.

Fac burta ca apoi sa slabeasca cu clientii. Au un succes nebun! Cuplul de antrenori de fitness Sharny si Julius Kieser din Australia testeaza pe propria piele programele de fitness pe care le propun clientilor. Se ingrasa si apoi slabesc impreuna cu ei. Dau rezultate extraordinare! Sharny, de 36 ani, si sotul ei, Julius Kieser, de 35 de ani, din Queensland, au inventat programele de slabire Mama Perfecta si Tatal Perfect. Ca sa le dovedeasca eficacitatea, ei se pun la ingrasat si apoi le urmeaza impreuna cu clientii lor. Mii de persoane si-au recapatat dimensiunile ideale ale corpului datorita acestora. De aceea, programele cuplului Sharny si Julius Kieser, care sunt parintii a sase copii, se bucura de interesul a din ce in ce mai multi clienti. Cu totii urmaresc cu atentie tot ceea ce fac antrenorii lor, care dau jos surplusul de kilograme odata cu ei. Programele de slabire dureaza numai opt saptamani si se adreseaza atat persoanelor cu copii, dar si celor care nu sunt mame sau tati. Inainte de a le incepe, Sharny si Julius se pun la ingrasat timp de o luna. Se indoapa cu produse fast-food si cu dulciuri ca sa puna pe ei slana pe care urmeaza sa o dea jos, anuntaClick.