Cui ii mai trebuie nevasta? Robotul asta iti face pizza, te picteaza si te doftoricerste. Cercetatorii japonezi au inventat gospodina perfecta! Robocheful Kawasaki este cel mai bun prieten al omului: gateste intr-o clipita pizza, sushi, iti face portretul sau iti rezolva temele pentru la scoala. Iar daca te doare capul, iti da medicamentele de care ai nevoie. Il cheama duAro si era exact doua brate ca oamenii. Expertii japonezi prezenti la expozitia "Kawasaki Robostage", din Tokyo, sustin ca acesta este primul robot din lume creat special pentru a se integra in societate. Poate coexista cu oamenii la locul de munca si este extrem de util. Gateste peste 200 de sortimente de pizza si prepara in timp record sushi. Deseneaza cu mare precizie portrete in carbune si da medicamente in functie de afectiune, cu precizia unui doctor sau a unui spiter, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Miracol sau o farsa? Ce au vazut sute de credinciosi cand s-au apropiat de statuia Fecioarei Maria, intr-o biserica. Mai multi credinciosi care asistau la o slujba intr-o biserica din Bolivia au avut parte de un soc. Acestia au osbervat cum statuia Fecioarei Maria a inceput sa lacrimeze sange. In timp ce se rugau, credinciosii sustin ca au asistat la un miracol, dupa ce pe chipul statuii Fecioarei Maria au inceput sa curga siroaie de lacrimi sangerii. Enoriasii au declarat intamplarea ca fiind "un miracol", iar preotul a luat cateva probe din substanta rosiatica si le-a dus la spitalul local pentru ca medicii sa faca analize, sa stabileasca daca este sange. In presa locala, a aparut si o poza, in care se vede cum curge o substanta rosie din ochi, anuntaStirileProtv.ro.

Bunicuta batausa, spaima hotilor romani. Winifred Peel, de 77 de ani, bunica a patru nepotei, din Manchester, este o adevarata eroina. Ea i-a dat o lectie greu de uitat unui hot roman care a atacat-o in timp ce scotea 200 de lire sterline (circa 1038 de lei) de la un bancomat situat pe strada Bromborough Village. Femeia a simtit ca doua persoane se apropiasera prea mult de ea in timp ce isi introducea codul PIN. In acel moment, unul dintre ei a impins-o si a dat-o la o parte din fata bancomatului. Celalalt s-a infipt imediat sa ia banii care tocmai ieseau din fanta. Winifred s-a infuriat ingrozitor, l-a prins de guler si l-a izbit cu toata puterea cu capul de bancomat de trei ori. Speriati de forta ei neobisnuita pentru o batrana, hotii au luat-o la fuga. Atunci aceasta si-a dat seama ca erau de fapt trei, al treilea aflandu-se putin mai departe, informeazaClick.

Imagini revoltatoare, surprinse intr-un supermarket din China. O mama si-a adus fiica complet dezbracata, la cumparaturi. O chinezoaica a starnit furia oamenilor, dupa ce a luat-o pe fiica sa, in varsta de 2 ani, complet dezbracata, intr-un magazin. Imaginile au aparut pe retelele de socializare, unde au starnit furia internautilor din China. Conform Daily Mail, femeia a fost vazuta intr-un supermarket din centrul orasului Xinyang, din provincia Henan. Clientii din magazin au ramas socati cand au vazut cum mama isi plimba fiica, care era complet dezbracata, si au facut poze. Fetita a fost goala pe tot parcursul sedintei de cumparaturi. Imaginile au fost postate online, pe retelele de socializare din China, unde au starnit revolta, iar topiul respectiv a fost accesat de 12.7 milioane de ori, scrieStirileProtv.ro.

Tata, mama si cu fata, nascuti in aceeasi zi. Un astfel de caz are sansa sa apara la 48 milioane de nasteri! Australienii Caitlin si Tom Perkins se jura ca nici nu si-au imaginat vreodata ca fiica li se va naste de ziua lor. Nu au aranjat nimic in acest sens. Povestea sotilor Caitlin si Tom Perkins din Dirranbandi, Queensland, a uluit intreaga lume. Amandoi sunt nascuti in acceeasi zi, la 16 august 1986, la diferenta de numai 50 de minute unul de altul. Cand s-au cunoscut, au facut mare haz de aceasta coincidenta. Se aseamana foarte mult, ca fire, si s-au indragostit nebuneste unul de altul. In urma cu un an s-au casatorit, dar nu voiau sa aiba imediat un copil, pentru ca sa isi faca mai intai o situatie materiala solida. Numai ca s-a intamplat ca sotia, Caitlin, sa ramana gravida, neprevazut, si au decis amandoi ca ea sa pastreze sarcina, de teama ca mai tarziu nu vor mai avea copii. Fetita trebuia sa se nasca saptamana viitoare. Insa, spre totala lor surpriza si a medicului obstetrician, Brad Robinson, micuta s-a grabit sa vina pe lume in ziua de 16 august 2016, adica la fix 30 de ani dupa nasterea parintilor, anuntaClick.