1. Ziua orgasmului mondial. Inedit. Astazi, locuitorii Planetei sunt chemati sa intretina relatii sexuale pentru a transmite energie pozitiva mediului inconjurator, scrie Cancan.

2. Carmen Electra, show incendiar în dormitor (foto), anunta Click. Carmen Electra e convinsa ca o femeie nu are nevoie sa mearga la aerobic sau într-o sala de fitness pentru a se mentine în forma si ca un simplu dormitor e de ajuns. Pentru cei care nu vor sa o creada vedeta a lansat un DVD în care alunga orice urma de îndoiala privitor la parerea ei.

3. Tiriac, gata sa "fure" Australian Open! Federatia Australiana de Tenis a anuntat oficial ca este in pericol sa piarda Australian Open in favoarea lui Tiriac si a solicitat 300 de milioane de dolari de la guvern pentru a face fata concurentei, scrie Evenimentul Zilei.

4. A slabit 181 kg. Americanul David Smith, de 31 de ani, cantarea, in urma cu doi ani, 286 de kilograme, fapt pentru care si-a atras porecla de 'omul-elefant'. Pentru aceasta transformare spectaculoasa, care nu s-a petrecut peste noapte, cu ajutorul vreunei operatii, si-a dedicat doi ani din viata facand fitness, scrie Libertatea.

David a declarat ca a ajuns la greutatea uriasa, dupa ce un prieten a abuzat sexual de el, fapt pentru care si-a pierdut increderea in oameni si s-a refugiat in mancare.

5.Un roman a calculat ora nasterii Mantuitorului. Economistul Vasile Turcu, din Sebes-Alba, a reusit sa determine datele calendaristice si chiar ora la care a fost nascut Iisus folosind programe de calcul astronomic, scrie Cancan.

Membru al Academiei de Stiinte din New York, ardeleanul, un impatimit al studiilor biblice, a inceput inca din 1981 sa adune harti vechi ale Ierusalimului si date care sa-l ajute sa reconstituie harta cerului din perioadele descrise in Noul Testament.

6. Iata cea mai scumpa bautura din lume. Celebra marca Hennessy a rupt gura targului scotand pe piata, pentru acest Craciun, cea mai scumpa bautura alcoolica din lume, coniacul 'Frumusetea secolului'. O sticla de 750 ml de astfel de coniac costa 150.000 de euro, iar in barurile de lux, pretul a fost stabilit la 7.000 de euro paharul, scrie Libertatea.

7. Matt Damon, cel mai sexy erou al anului 2007, scrie Ziarul. Actorul american Matt Damon a primit titlul de cel mai sexy erou, pentru interpretarea spionului Jason Bourne, in timp ce Johnny Depp a primit titlul de cel mai talentat actor, din partea revistei People, informeaza Reuters

8. Andreea Balan a refuzat 20.000 $ de la "Playboy"-ul mexican. Cantareata a trezit interesul editiei de peste Ocean a revistei pentru barbati, dupa ce a participat la concursul international "Bailando por el mundo", scrie Cancan.

9. Catalin Botezatu s-a logodit cu... o femeie, desi multi spuneau despre el ca e gay, scrie 7Plus. Aleasa inimii sale este manechin, dar nu a apucat sa urce pe podium decit o singura data, in urma cu un an, tot la un festival. Nu-si doreste neaparat aceasta profesie si este studenta la Teatru. Il place foarte mult pe Catalin si nu crede ca ce traieste acum, alaturi de el, este adevarat.

10.Lista infractorilor-vedeta - 2007. Anul acesta, multe vedete au calcat stramb, pe langa linia dreapta a legii, de la cazuri ciudate, Mindy McCready lovindu-si mama în urma unui joc de Scrabble, pana la cazuri comico-jenante, Nicole Richie cerand sa iasa din închisoare dupa 82 de ore pe motiv ca închisoarea este prea aglomerata, scrie Click. Revista People a realizat topul infractorilor celebri din acest an, cu imagini luate înainte de închisoare sau surprinse de paparazzi.