Au oprit pentru control de rutina o masina poleita cu aur, dar au ridicat-o pe loc. Ce au aflat politistii despre proprietar. Lui Hamza Sheik, originar din Pakistan, i-a fost ridicat super bolidul de 100.000 de lire sterline, de catre Politia din Kingston, dupa ce a fost prins fara permis.Tanarul spuna ca invata sa conduca pe masina de lux, dar acum are o varianta de rezerva - un Rolls Royce. Majoritatea adolescentilor invata sa conduca pe masinile parintilor sau, daca sunt norocosi, conduc o masina imprumutata dar nu si acest adolescent, scrie StirileProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Mananca de 22 de ani doar cartofi si carnati. Daniel Pennock, un barbat de 26 de ani din Anglia, se confrunta cu o problema mai ciudata.Acesta cere disperat ajutor sa-si vindece o tulburare de alimentatie din cauza careia de 22 de ani mananca doar carnati si cartofi. Britanicul sustine ca a fost un om normal pana la varsta de patru ani, cand manca variat, insa de atunci nu a mai putut sa mai manance altceva decat cartofi si carnati. Daniel sustine ca acesta nu este un moft, ci ca pur si simplu i se face rau daca mananca altceva. Singurele lucruri pe care le mai poate consuma din cand in cand sunt merele si bananele."Nu cred ca am mancat in viata mea o leguma. Mananc banane si mere, dar orice altceva imi face rau fizic", sustine omul, citat de Libertatea.

In acest trib, barbatii au penisuri de 43 de centimetri! Cum ajung la aceasta performanta. Cei mai multi barbati acorda o mare importanta marimii penisului. Din punctul lor de vedere, aceasta calitate simbolizeaza virilitate, masculinitate si forta. Dar sunt situatii in care lungimea penisului depaseste orice imaginatie. Despre raposatul John Holmes, cunoscut si ca Johnny Wad, celebru actor in peste 2.800 de filme porno, s-a spus ca a avut un penis lung de 25-30 de centimetri in stare de erectie.Antropologii au descoperit ca in triburile Caramoja din Uganda de Nord si Mamba din Noile Hebride exista barbati ale caror penisuri sunt lungi de 43 de centimetri. Masculii din Caramoja practica obiceiul straniu de a-si infasura penisurile in multi metri de tesatura si de a le extinde in mod ritual. Ei merg realmente cu penisurile atarnandu-le pana la genunchi, scrie Click.

Si-a cerut iubitul se sot in mijlocul strazii si i-a dat cadou casa si motocicleta. Ce raspuns a primit. Indragostita peste masura, o tanara din China si-a cerut iubitul in casatorie in mijlocul strazii si, in acelasi timp, i-a oferit cadou o motocicleta scumpa, dar si jumatate din apartamentul pe care il are ea.Scena a fost fotografiata intr-o zona comerciala din Chengdu, sud-vestul Chinei, in seara de 24 august. People's Daily Online scrie ca tanara i-a dat intalnire iubitului in acest loc, intalnire la care ea a venit foarte pregatita imbracata in rochie de mireasa, cu un Harley Davidson, cu un buchet de flori si cu o mapa in mana. Cand barbatul a ajuns la locul stabilit, ea s-a asezat in genunchi si l-a cerut de sot. Dupa ce a fost facuta cererea, foarte pragmatica, i-a spus ce ii ofera in loc de inel, anunta StirileProTv.ro.

Traditie bizara si socanta in Indonezia! Mortii sunt dezgropati, imbaiati si dichisiti in fiecare an. Locuitorii din districtul Toraja, din Indonezia, au un ritual mai mult decat ciudat, considerat de alti oameni macabru. Acestia isi petrec timp cu persoanele decedate. Mai exact, indonezienii urmeaza an de an o traditie bizara, caruia ii spun Ma'nene, prin care spala si schimba hainele cadavrele persoanelor dragi pe care le-au pierdut si le imbraca in costume traditionale. Aceasta este mai degraba o ceremonie de curatare si aranjare minutioasa a cadavrelor, care are loc in anual, in luna august, in Toraja, situat in sudul peninsulei Sulawesi. Astfel, localnicii dezgroapa cadavrele stramosilor, le spala, le imbraca in haine noi si le aranjeaza. In plus, le repara sau le inlocuiesc sicriele, relateaza Libertatea.