O tanara evadata a rugat politistii sa foloseasca o alta poza cu ea. O tanara din Australia a reusit sa suprinda intreaga lume cu gestul ei. Cautata de politisti, aceasta s-a aratat nemultumita de poza cu ea folosita de autoritati. Mai mult, ea a comentat pe o retea de socializare si a rugat o televiziune sa foloseasca o fotografie care o avantaja, atunci cand relateaza despre evadarea ei. Amy Sharp, in varsta de 18 ani, a evadat dintr-o sectie de politie din Sydney, fiind acuzata de fapte minore. Ca sa dea de urma ei, autoritatile au difuzat doua fotografii cu tanara, fotografii pe care le-au realizat atunci cand aceasta a fost arestata. Imediat, fotografiile au fost preluate de jurnalistii australieni, iar o televiziune a postat pe Facebook pozele, insotite de informatii despre Amy. In mod clar, acest lucru nu a fost pe placul lui Amy. Tanara a fost prima care a comentat si a rugat jurnalistii sa foloseasca o alta poza, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Metoda prin care chinezii au reusit sa darame un pasaj intreg intr-o singura noapte. Au avut nevoie de 116 excavatoare. Eficienta in stil chinezesc. 116 excavatoare s-au asezat de o parte si de alta a unui pasaj si l-au demolat intr-o noapte. Utilajele, care aveau instalat cate un pickammer in locul cupei obisnuite, au inceput lucrul simultan si s-au achitat de sarcina inainte de rasaritul soarelui. Puntea a fost demolata pentru a face loc unei linii de metrou, in capitala unei provincii din estul Chinei, anuntaStirileProtv.ro.

Fosile de dinozaur transformate in bijuterii de lux. Oasele de dinozaur se gasesc de obicei la muzeu. Cine ar fi spus ca pot fi admirate la gatul unei doamne? Ei bine, o echipa de bijutieri din Statele Unite ale Americii ne demonstreaza ca acest lucru este posibil. Minunatele accesorii sunt rezultatul imaginatiei, priceperii si rabdarii oamenilor care le creeaza. Oasele de dinozaur sunt transformate in bijuterii de lux de catre compania de design a lui William Henry din Portland, Statele Unite, potrivit CNN. William Henry si echipa sa creeaza coliere, bratari sau chiar stilouri din oase si oua pietrificate ale bestiilor preistorice. Preturile sunt de ordinul zecilori mii de dolari. Astfel, un cutit de buzunar artizanal costa 35.000 de dolari, informeazaClick.

Tablouri realizate cu pupici. Cum picteaza o tanara din Canada. Alexis Fraser din Toronto are o modalitate inedita de a realiza tablouri de-a dreptul impresionante. Tanara deseneaza cu... pupici. Mai precis, se da cu ruj, iar apoi lasa urmele buzelor sale pe panza. Rezultatul este incredibil. Tanara saruta panza, pana cand obtine imaginea pe care o doreste. Ulterior, ea deseneaza cu rujul direct pe tablou. Desigur, cea mai mare parte din pictura este realizata, insa, cu pupici, iar acest lucru poate sa dureze ceva timp. De exemplu, ea a lucrat aproape patru zile sa faca un portret al celebrei Marylin Monroe, iar in acest timp a consumat doua rujuri, scrieLibertatea.

Incident bizar in Norvegia. Pompierii au salvat un tanar care se bagase in vasul unei toalete publice si nu mai putea iesi. Pompierii din Norvegia au fost chemati in ajutorul unui barbat, care a coborat prin vasul unei toalete publice ca sa recupereze telefonul mobil al unui prieten si a ramas blocat in rezervor. Cato Berntsen Larsen, in varsta de 20 de ani, a reusit sa se strecoare prin vasul toaletei ca sa caute telefonul care se afla pe fundul latrinei, insa nu a mai putut urca la suprafata, arata AFP, conform Agerpres. ''Mai intai am incercat sa iau telefonul cu un bat, dar n-a mers. Asa ca am sarit inauntru'', a declarat el pentru cotidianul local VG. ''Am stat acolo jos o ora, m-am panicat'', a mai spus acesta adaugand ca a simtit ''animale'' care se catarau pe corpul lui, anuntaStirileProtv.ro.