Vladimir Putin a fost arestat... intr-un supermarket din Florida. Vladimir Putin are probleme cu legea in Florida. Nu este, desigur, vorba despre presedintele Rusiei, ci despre Vladimir Putin din West Palm Beach, relateaza CNN. Barbatul care are acelasi nume ca liderul de la Kremlin este acuzat de violare de domiciliu. El a intrat intr-un supermarket din Florida si a inceout sa tipe la angajati. Acestia l-au rugat sa plece, insa Vladimir Putin nici nu a vrut sa auda. Oamenii au fost nevoiti sa cheme politia. La sosirea autoritatilor, barbatul nici nu a vrut sa-si spuna numele, dintr-un motiv destul de evident. El a ajuns in spatele gratiilor, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un maidanez a busit doua Ferrari. Asta da paguba! Doua Ferrari 488 GTB de 325.000 de dolari fiecare s-au busit in timp ce incercau sa evite coliziunea cu un caine maidanez. Incidentul a avut loc in Lijiang, China. Dulaul, din rasa Border Collie, a incercat sa treaca strada printr-un loc nepermis, moment in care unul dintre bolizi a franat brusc. Celalalt a intrat in plin in masina din fata lui, care a fost proiectata peste sarmanul dulau, ucigandu-l. Politia i-a amendat pe cei doi soferi si le-a facut dosar penal pentru ca depasisera viteza legala. Reparatia fiecarei masini costa peste 140.000 de dolari, dar ambii soferi in varsta de 30 de ani aveau asigurare, anuntaClick.

Un barbat a gasit o solutie ingenioasa ca sa ajunga mai repede la serviciu: si-a construit propriul avion. Barbatul era atat de plictisit de drumul sau spre serviciu, incat si-a construit propriul avion, dezvaluind faptul ca acum ajunge cu 7 minute mai devreme la munca decat initial. Constructia i-a luat aproximativ 2 ani. Lui Frantisek Hadrava ii lua sa ajunga la serviciu intre 12 si 14 minute doar dus, conform Mirror Totusi, in ultimii doi ani, barbatul, de profesie lacatus, a lucrat la propriul avion, pentru a ajunge la serviciu mai devreme. Acum, Frantisek, 45, survoleaza cerul cu noua lui inventie, Vampira, care l-a costat 3163 de lire sterline. Hadrava din satul Zdikov, Cehia, planeaza deasupra muntilor Sumava pentru a ajunge la locul lui de munca, la fabrica Drevorstroj, tura lui incepand la 6 dimineata, informeazaStirileProtv.ro.

Doua romance au furat opere de arta de 22 de tone. Doua romance au fost arestate, in urma unui jaf din Franta. O sculptura de plumb de 10 tone si un bloc de marmura de 12 tone au fost furate dintr-un depozit folosit de un artist german, aflat in apropiere de Paris. Jaful a avut loc in noaptea de sambata spre duminic, iar cele doua romance au fost arestate in timp ce incarcau intr-un camion bucati de plumb si marmura, relateaza Le Parisien. Din primele informatii se pare ca patru persoane au intrat in atelierul folosit de artistul Anselm Kiefer. Cumva, infractorii au reusit sa scoata scultura de plumb, care reprezenta un teanc de carti si avea o greutate de zece tone, dar si blocul de marmura de 12 tone, a carui valoare este estimata la un milion de euro, scrieLibertatea.

Politiciana din Rusia, sarut fierbinte cu o alta femeie, in sanii goi! Imagini compromitatoare cu o politiciana din Rusia au ajuns pe Internet. Maria Barnova (32 de ani), care urmeaza sa candideze la alegerile parlamentare de la 18 septembrie, si are o politica anti-Vladimir Putin, a fost surprinsa alaturi de o alta femeie. Partenera sa este chiar managera de campanie pentru alegeri, o femeie in varsta de 20 de ani, pe nume Polina Nemirovskaya. Cele doua apar dezbracate intr-o serie de imagini, impartasind saruturi fierbinti. Potrivit publicatiei The Mirror, Maria Barnova nu ar fi comentat in mod direct despre imaginile ajunse pe Internet, spunand ca ar vrea "sa discute despre sanii ei" dupa finalul campaniei. In plus, politiciana nu a ascuns faptul ca este lesbiana, anuntaClick.