Fata de la pagina 3, recrutata de ISIS. Vor sa o casatoreasca cu un militant. Un model care a pozat pentru Pagina 3 din ziarul britanic The Sun a intrat in vizorul ISIS care incearca sa o recruteze pentru a se casatori cu unul dintre membrii gruparii. KImberley Miners, in varsta de 27 de ani, a vorbit de mai multe ori cu un luptator din Siria care incearca sa convinga femei sa plece din Marea Britanie si sa se mute in Siria. Politia se teme acum ca fata ar fi dispusa sa faca acest gest, dupa ce s-a imprietenit pe Facebook cu barbatul care face recrutari penrtu ISIS, conform dailystar.co.uk. Kimberley, care s-a nascut in Braford, pune in mod regulat poze cu luptatori care tin arme pe site-urile de socializare sub numele Aisha Lauren al-Britaniya. Desi autoritatile se tem ca se va alatura ISIS, fata sustine ca interesul ei pentru Islam are legatura cu dorinta ei de a-si gasi pacea, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ciudatenia care a provocat fiori oamenilor de stiinta. Au presupus ca este ruda cu Chupacabra. Un videoclip aparut pe internet a provocat fiori oamenilor de stiinta, dar si a tuturor care au vazut ce se intampla in imaginile respective. Videoclipul a fost filmat in Portugalia, iar in imagini apare o creatura bipeda, cu un mers ciudat, care se deplaseaza prin desert. Cel care a filmat toata isprava a fost martor la o intamplare infricosatoare, atunci cand creatura se deplasa spre un mic pom. Acesta s-a pus in spatele crengilor si a disparut fara sa mai apara dupa aceea. Nu se cunosc multe lucruri despre acest videoclip, potrivit Daily Mail, dar iubitorii de fenomene paranormal au declarat ca acea creatura ar putea fi o ruda a cunoscutului Chupacabra, anuntaEVZ.

Un fotomodel Playboy ar putea sta 6 luni in inchisoare pentru ce a facut la o sala de fitness. In urma cu doua luni, fotomodelul Playboy Dani Mathers era condamnata de internauti pentru ca si-a batut joc si a umilit o femeie aflata in zona dusurilor la sala de fitness. Acum a venit si randul politiei sa o condamne. Tanara de 29 de ani, care a fost aleasa in 2015 Playmate-ul anului, a postat pe contul sau de Snapchat o poza cu o femeie in varsta de 70 de ani goala pusca, dupa ce iesise de la dus, relateaza The Sun. "Daca eu nu pot sa nu fi vazut imaginea asta, atunci nici tu nu poti." era comentariul care insotea imaginea. Acum, politia din Los Angeles a gasit-o pe victima. Dani Mathers s-ar putea alege cu dosar penal, iar pedeapsa maxima pentru raspandirea de imagini cu caracter privat este de sase luni de inchisoare, informeazaStirileProtv.ro.

Imaginea aceasta cu un barbat care alapteaza a socat o lume intreaga. Barbat sau femeie? Intr-o perioada in care femeile se confrunta cu atitudini din ce in ce mai agresive din cauza unui gest cat se poate firesc, alaptatul in public, povestea unui transsexual care a dat nastere unui copil si il alapteaza face zilele acestea inconjurul lumii. Povestea lui americanul Evan a fost spusa de sora acestuia, pentru revista Time. Evan Hempel (35 de ani) s-a nascut femeie, dar a inceput tratamentul cu hormoni in 2003, din dorinta de a deveni un barbat transsexual. De la bun inceput si-a dorit sa-si pastreze organele reproducatoare feminine, pentru ca nu a vrut sa renunte la posibilitatea de a aduce pe lume un copil. In urma cu cinci ani, Evan si partenera lui de viata au hotarat ca este momentul potrivit pentru ca barbatul sa intrerupa tratamentul cu testosteron si sa incerce inseminarea artificiala cu sperma unui donator. Dupa mai multe incercari nereusit, Evan a ramas insarcinat, la sfarsitul lui 2015, si a nascut in primavara acestui an, scrieClick.

Bataie ca in filme intre amanta si sotie pe patul de spital! Cum a reusit un barbat sa fie vizitat de amandoua in aceeasi zi. Cand alergi dupa doi iepuri, nu prinzi niciunul, este o vorba din popor. Un video a devenit viral pe internet, dupa ce un barbat a fost vizitat la spital de sotie si de amanta in acelasi timp. Filmuletul a fost inregistrat de o asistenta si distribuit mai apoi pe retelele de socializare si prezinta cum cele doua femei se paruiesc, iar muribundul incearca sa le desparta. In cele din urma, barbatul a reusit sa le desparta pe cele doua femei, timp in care acestea isi arunca vorbe grele, anuntaEVZ.