Gestul unei femei care a vrut sa se razbune pe fostul iubit. Ce a aflat dupa ce a dat foc acestei masini.O tanara in varsta de 19 ani din Statele Unite a vrut sa se razbune pe fostul iubit, incendiindu-i masina, insa a gresit automobilul.Carmen Chamble a fost arestata sambata pentru ca a dat foc intentionat unei masini. Tanara le-a explicat politistilor ca a crezut ca este vorba despre o Honda care i-ar fi apartinut fostului ei iubit. Insa s-a inselat. Femeia a fost arestata, informeazaStirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Scandal la morga din Galati! Au vrut sa fure mortul, in toiul nopti.Scandal bizar petrecut noaptea trecuta la Serviciul de Medicina Legala Galati din Spitalul de Urgenta Galati. Un grup de romi a fortat usa securizata de la intrarea dinspre spital a morgii, incercand sa ajunga la una dintre persoanele decedate. Grupul de persoane a fortat, cu o targa, spragerea usii, numai ca aceasta nu s-a deschis, iar in urma galagiei cineva din spital a dat alarma si agentii de paza au venit si i-au prins in fapt pe cei care voiau sa intre in morga, scrieLibertatea.

Sex tape-ul facut de profa cu elevul a ajuns pe net. Tot liceul l-a vazut.O profesoara maritata a fost acuzata ca a violet un elev minor dupa ce o inregistrare video xxx pe care a trimis-o baiatului a ajuns pe internet. Se pare ca femeia, in varsta de 33 de ani, s-a culcat cu elevul ei. Charlaina Wilson a fost arestata dupa ce inregistrarea a ajuns la colegi ai elevului, care au pus-o pe internet. Asa se face ca imaginile au circulat pe mai multe site-uri de socializare, printre elevi si prietenii lor. "Am auzit ca a avut 10.000 de vizualizari pe un site", a declarat seful politiei, John Brock, anuntaClick.

Un sofer rus a luat amenda pentru un motiv incredibil. Autoritatile au promis ca vor anula.Un sofer rus a primit amenda din cauza umbrei masinii lui. El a fost amendat, se pare, pentru ca nu si-a pastrat banda pe care se afla.Totusi, pozele facute de camerele de supraveghere dovedesc ca doar umbra masinii sale a depasit banda. Barbatul a publicat imaginile aparentei incalcari a legii. El a facut o plangere politiei rutiere, iar autoritatile au promis ca vor anula amenda, explicand ca acest incident a survenit din cauza unei erori tehnice, potrivitStirile ProTv.

Femeile tanc invadeaza planeta si continua sa creasca! O plimbare cu ele iti va cutremura pamantul de sub picioare.S-au deformat cu buna stiinta si nici acum nu se potolesc. Mananca tot ce apuca si se mai si mandresc cu asta. Au ajuns sa poarte sute de kilograme pe genunchi, iar unele nici nu se mai pot deplasa din cauza grasimii care le-a invadat corpul. Femeile astea au uitat ca sunt reprezentantele sexului frumos si continua sa creasca. Nu in notorietate, ci in volum. O masa la restaurant cu ele s-ar putea sa te coste mai mult decat o nunta. In Galerie Foto de mai sus va prezentam cum au ajuns unele femei sa poarte nenumarate straturi de grasime si continua sa manance preparate cu foarte multe calorii, scrieEVZ.