1. Copiii lui Britney Spears vor fi supusi unui test antidrog. Copiii turbulentei cantarete Britney Spears vor fi supusi unui test antidrog, deoarece ea e convinsa ca fostul sau sot, Kevin Federline, a fumat marijuana in preajma micutilor, scrie Click.

2. "Salbatica Lindsay cerea sex". Fostul prieten al lui Lindsay Lohan sustine ca actrita este nimfomana. Acesta ofera detalii despre partidele de sex cu Lindsay pentru publicatia The Sun.

3. Acuzata de hartuire sexuala la 81 de ani. O femeie de 81 de ani din Noua Zeelandă este judecata pentru hartuirea sexuala a unui barbat de 76 de ani, de care s-a indragostit lulea, sustine Click.

4. Brad uman in Taiwan. In piata centrala a orasului taiwanez Kaohsiung, 2.000 de oameni au luminat cerul cu neoane fluorescente si torte, formand un gigantic brad de Craciun. Bradul uman s-a intins pe 200 de metri, iar scopul manifestarii a fost unul ecologic - multimea a preferat sa formeze un brad simbolic, in loc sa taie brazi naturali, informeaza Libertatea.

5. A furat hainele unui preot si a sfintit locuintele din sat cu apa chioara . Un individ in vârsta de 24 de ani, din judetul Neamt, a furat hainele unui preot, apoi s-a apucat sa faca slujbe de Ajun si sa sfinteasca gospodariile dintr-un sat invecinat cu apa chioara. Satenii au mirosit ca e ceva in neregula, in momentul in care falsul preot, luat de val, a inceput sa-i indemne sa treaca la religia ortodoxa, sustine Gardianul.

6. Farmecul sfintei sarbatori a Craciunului este insotit de traditii din cele mai diverse pe meridianele globului. Astfel, daca la noi Mos Craciun vine intr-o sanie trasa de reni, in Olanda, Bunul Mos 'Sinter Klaas'' vine calare pe un cal alb, in timp ce in Rusia Mosul soseste insotit de Alba-ca-Zapada, iar in Islanda nu vine doar un Mos, ci 13, scrie Libertatea.

7. Putin, profesor de judo. Vladimir Putin, în vârstă de 55 de ani, şi deţinător al centurii negre la judo, a declarat vineri că, împreună cu campionul mondial şi olimpic, japonezul Yasuhiro Yamashita, a realizat un film de iniţiere în acest sport, scrie Click.

8. Puşcăriaşii au interzis la sex de Crăciun. Crăciunul acesta va fi petrecut de puşcăriaşii din închisorile din România într-o abstinenţă totală, intrucat ei nu vor avea acces la “camera intimă”, încăperea în care sunt lăsaţi să-şi facă de cap cu prietenele, concubinele sau soţiile. Măsura a fost luată de conducerea Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor, care a văzut în privarea de sex a deţinuţilor o metodă de securitate a închisorilor, relateaza Click.

9. Cel mai bătrân brad artificial de Crăciun. Janet şi Graham Parker se bucură în fiecare an de Crăciun alături de o imitaţie de pom care are deja 120 de ani, fiind cel mai vechi brad artificial din lume. Pomul – recunoscut de Guinness Book – a costat doar şase peni şi se află în familia lui Janet din 1886, scrie Gandul.

10.Will Smith sustine ca umorul este cel mai eficient afrodisiac. Actorul nu se bazeaza nici pe aspectul exterior, nici pe neuroni. El este de parere ca femeile vor sa faca sex cu el pentru ca le face sa rada, relateaza Romantica.