Au fost prinsi cu un kilogram de amfetamina la ei, dar cuplul a scapat de puscarie. Motivul gasit de judecatoare.Doi traficanti de droguri, proaspat casatoriti, au scapat de inchisoare, desi aveau in posesia lor un kilogram de amfetamina. Stewart and Sharon Millard au declarat ca au fost naivi cand s-au implicat in traficul de droguri si in urma acestor remuscari, judecatoarea Pamela Badley i-a condamnat doar la inchisoare cu suspendare, relateaza Metro Politia a gasit asupra lor 908 grame de amfetamina, in valoare de 9000 de lire sterline. O lista cu rau-platnici a fost recuperata din casa lor din Fleetwood, Lancashire, impreuna cu un cantar care prezenta urme de cannabis. Ei au negat ca ar fi facut trafic cu droguri, spunand ca era doar pentru consumul personal, dar mai tarziu au recunoscut ca aveau intentia sa le comercializeze, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

20.000 de gaini au murit asfixiate la o ferma din Alba. Ce au facut angajatii cu ele.Garda de Mediu a deschis o ancheta, dupa ce angajatii unei ferme din Alba au ingropat circa 20.000 de gaini moarte. Pasarile ar fi trebuit sa fie incinerate, dar angajatii au ignorat recomandarile inspectorilor. O firma din Pianu de Jos a fost amendata de Garda de Mediu Alba cu 100.000 de lei, dupa ce a ingropat 40 de tone de pui si gaini moarte, potrivit comisarului sef, Danut Halalai. Angajatii fermei stiau ca nu au voie sa ingroape pasarile, deoarece legea spune ca in astfel de cazuri ele trebuie incinerate. ''Noi i-am amendat pentru nerespectarea autorizatiei de mediu. Autorizatia de mediu spunea clar, in mod explicit, cadavrele se incinereaza. Dansii nu au facut acest lucru si le-au ingropat direct in pamant'', scrieLibertatea.

Un iepuras Playboy, in puscarie dupa ce a umilit o batrana! A pozat-o goala.Dupa fapta si rasplata! In urma cu doar doua luni, modelul Playboy Dani Mathers (29 de ani) a fost blamata de internauti pentru ca a umilit o femeie. Blonda a pozat-o in zona dusurilor la sala de fitness si a publicat imaginea pe Internet, fara ca femeia sa aiba habar ca este fotografiata. Un astfel de gest nu ramane nepedepsit. Politia au gasit-o pe victima, iar Dani risca sa isi petreaca urmatoarele sase luni in spatele gratiilor. Dani Mathers a fotografiat o femeie in varsta de 70 de ani goala pusca. Victima iesise de la dus, iar modelul Playboy s-a declarat scarbita de batrana si a publicat imaginea cu ea Internet, alaturi de mesajul: ''Daca eu nu pot sa uit imaginea asta, atunci nici voi nu puteti'', potrivitClick.

Gestul inedit pe care l-au facut niste fete din Rusia pentru a strange bani: "Ai 100 de ruble pentru un tricou?"Sapte fete din Rusia s-au dezbracat si au ramas doar in in lenjerie intima, in timp ce implorau oamenii sa le dea bani pentru a-si cumpara haine. Rusoaicele au avut un plan inedit pentru a strange bani de cumparaturi. Acestea s-au dezbracat, ramanand doar in lenjerie intima, rugandu-i pe soferi sa le dea bani, ca sa isi cumpere haine, conform Daily Mail Intamplarea bizara a avut loc noaptea, in orasul Kazan, din Rusia. Un sofer in trecere le-a filmat pe rusoaice cum acestea erau doar in lenjerie intima, in timp ce le cereau fiecarui sofer cate 100 de ruble, adica o lira sterlina, anuntaStirile ProTv.

Romanii apasa cu pofta butoanele pacanelelor. Imagini senzationale cu cei care vor sa-si schimbe destinul in cazinouri.Dragostea romanilor pentru jocurile de noroc este binecunoscuta. Printre aparatele cele mai apreciate la care romanii spera sa-si poata schimba destinul, doar prin apasarea unui buton, este ''pacaneaua''. Astfel, pe internet a aparut o colectie foto cu romani in interiorul cazinourilor sau a caselor de pariuri, cand apasa cu pofta butoanele pacanelelor. Va invitam sa ii observati in galeria foto de mai sus, potrivitEVZ.