Aventura nebuna incheiata prost! Puscariasul Romeo a sedus nevasta gardianului. Cat de mica sa fie lumea? Atat de mica incat soarta a facut ca doi barbati - sotul si amantul nevestei sale -, sa se intalneasca la puscarie! "Oficialul" - gardian la inchisoare -, a strans o mica brigada de hoti care l-a tocat in bataie pe cel care s-a bucurat de nurii sotiei sale cat el era la serviciu. De cum a pasit in celula, Romeo F.A. a simtit nevoia sa impartaseasca tuturor camarazilor de suferinta amanunte picante din patidele sale de amor consumate alaturi de o focoasa femeie pe care a agatat-o in oras. Barbatul de 40 de ani, din Giurgiu, nu a uitat sa spuna, cu superioritate, ca femeia e maritata si chiar ca "fraierul" ei ar lucra, undeva, la o puscarie din tara, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

O fosta traficanta de droguri din Pitesti, concurenta la Vocea Romaniei. Ana Miruna Ionescu era o cantareata cu o cariera promitatoare. Dupa ce a avut probleme cu legea, tanara a trecut prin momente grele. Ana Miruna Ionescu, tanara care in 2014 a fost retinuta pentru trafic de droguri, a facut senzatie la "Vocea Romaniei". Vocea ei a atras atentia lui Tudor Chirila, care a si fost ales de tanara. Cunoscuta sub numele de scena Miru, cariera de cantareata a tinerei ajunsese intr-un punct mort dupa ce ea a fost condamnata pentru trafic de droguri. Fata a primit doi ani cu suspendare, insa cantareata a fost sub supravegherea atenta a autoritatilor pe toata perioada, anunta Evz.

Iti urasti alarma desteptatoare? Ce-ar fi daca te-ar trezi cu un orgasm? Cu totii ajungem sa uram alarma ceasului care ne trezeste in fiecare dimineata pentru a pleca la serviciu sau in orcare alt loc important la o ora bine stabilita. Se pare insa ca s-a inventat o alternativa...mult mai placuta...in special pentru doamne si domnisoare - dar va fi produsa si o varianta pentru barbati. Tot ce trebuie sa faci este sa setezi ora la care doresti sa te trezeasca, iar apoi ataseaza-l in lenjeria intima - cu partea proeminenta pe clitoris. Dispozitivul va incepe sa vibreze la ora stabilita, la inceput usor, apoi va creste in intensitate timp de cinci minute pana cand iti poate provoca un orgasm care sa te trezeasca, relateaza Click.

Isi dezgroapa mortii sa-i coafeze si sa-i imbrace. Zici ca esti intr-un film cu zombie... care vor sa fie in ton cu moda! Ritualul numit Ma'nene, adica ceremonia curatarii cadavrelor, este specific populatiei din Toraja, situata pe insula indoneziana Sulawesi. In fiecare an, mortii sunt scosi din pamant si schimbati cu haine noi. Conform unei vechi credinte Toraja, mortii continua sa traiasca alaturi de cei vii sub forma de spirite, iar rudele ramase in viata au obligatia sa se ingrijeasca de trupul celor dusi. De aceea, in fiecare an, la finele lunii august, mortii sunt scosi din mormant, coafati, tunsi, spalati, schimbati de hainele vechi si imbalsamati. Familia ramasa in viata petrece cateva ore in compania celui dus povestindu-i ce noutati au mai avut loc in comunitate. Desi seamana cu un film de groaza in care zombie umbla in voie pe strazi, ritualul este pastrat cu sfintenie de sute de ani, scrie Click.

Decizie bizara luata de catre conducerea unei scoli. Ce risca elevii daca vin imbracati cu o anumita marca de pantaloni. Conducerea unei scolii a luat decizia de a-i suspenda pe elevi daca poarta o anumita pereche de pantaloni, pentru ca, se presupune, ca acesti pantaloni sunt prea "prea stramti".Acesti pantaloni mulati, de culoare neagra, cumparati de la New Look, costa 15.99 lire sterline. Cei din conducerea scolii au declarat ca acesti pantaloni nu se incadreaza in codul vestimentar impus, relateaza StirileProTv.ro.