O adolescenta de 18 ani a cerut in casatorie un barbat care putea sa-i fie bunic. Cu ce se ocupa viitorul mire.O adolescenta de 18 ani a produs indignare dupa ce s-a logodit cu un barbat de 60 de ani. Lisa Miller, in varsta de 18 ani, l-a cerut in casatorie pe Jim , un fost om de serviciu la scoala unde a invatat tanara, vinerea trecuta, conform Daily Mail Mariajul dintre cei doi a starnit controverse pe retelele de socializare, chiar fiica barbatului, Allison, postand un comentariu: "Este tatal meu, iar eu am 32 de ani. Imaginati-va cum ne simtit eu si familia mea. Nu vrem sa mai avem de-a face cu el de acum inainte". Cuplul a declarat ca formeaza o pereche inca din noiembrie, anul trecut, si locuiesc impreuna, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Bataie ca in filme. Cinci hoti rromi au incercat sa-l jefuiasca pe campionul Japoniei la Ju Jitzu. Ce au patit agresorii. Povestea parca e desprinsa din filme.O intamplare cu totul neobisnuita pune pe jar internetul. In capitala Italiei a avut loc o altercatie cu un rezultat neasteptat dupa ce, 5 infractori de origine rroma au atacat un turist japonez. Incidentul a fost relatat de publicatia online, news24rome.it. In statia Termini din Roma, japonezul, alaturi de sotia sa au fost acostati de 5 hoti rromi care le-au cerut geanta cu bunurile de valoare. Conform sursei citate, intamplarea a fost inregistrata de camerele de supraveghere, iar in imagini se poate observa cum cei 5 atacatori i-au inconjurat pe cei doi. Cand unul dintre agresori i-a pus mana in piept victimei, japonezul a lansat atacul asupra celor 5 infractori, relateazaEVZ.

Concurs de rate din plastic, cu premiu de 1.000 de euro.Intrecere inedita pe Dambovita: 1.537 de rate din plastic au concurat astazi pe raul ce strabate Bucurestiul, intre podurile Hasdeu si Izvor. Proprietarul primei rate sosite a primit un premiu de 1.000 de euro. Participarea la concurs a costat 10 lei, respectiv pretul de achizitionare a unei rate din plastic. Peste 300 de spectatori au urmarit concursul caritabil organizat de Rotaract Bucuresti Triumph, care a avut drept scop strangerea de fonduri pentru a oferi o sansa copiilor hipoacuzici de varste foarte fragede sa-si achizitioneze proteze auditive performante. Fiecare ratusca din plastic concurenta a fost achizitionata cu suma de 10 lei si a avut inscris pe ea codul proprietarului, scrieLibertatea.

Cainele salvat dupa ce a stat sapte ani inchis intr-un hambar. Cum arata fara blana care cantarea 16 kilograme.Un caine din rasa Ciobanesc de Pirinei a fost salvat dupa ce a stat inchis timp de sapte ani intr-un hambar din Marea Britanie, scrie sambata Express.co.uk. Cainele, pe nume Lazarus, a fost descoperit de un cuplu care fusese rugat sa-l hraneasca. Cei doi au fost socati cand au vazut starea in care se afla animalul. Acesta avea blana atat de incalcita incat abia mai putea merge, relateaza Agerpres. Organizatia pentru protectia cainilor, ''Big Fluffy Dog Rescue'' a ajutat la toaletarea lui Lazarus, care a plecat de la ''frizer'' cu aproape 16 kilograme mai usor, anuntaStirile ProTv.

Toata lumea s-a uitat la reclama asta la lenjerie intima din cu totul alt motiv.Cand accepti sa faci reclama pentru lenjerie intima, trebuie sa stii ca te expui unor riscuri. Asta a patit o bruneta care a filmat un clip publicitar pentru chiloti si sutien de sustinere. Cele doua obiecte de lenjerie intime au fost special create pentru a modela corpul si a dat un aspect uniform. In timpul inregistrarii, fata apare imbracata in ele si totul pare perfect la prima vedere. Pentru a convine spectatorii ca lenjeria merita banii, fata le-a aratat cat de lejera e si ca benzile de elastic sune intind mult si nu lasa urme inestetice pe piele, potrivitClick.