Si-a pierdut catelul in parc, iar stapanul se teme ca patrupedul sa nu fie confundat cu un raton. Cum arata Kekei.Un britanic al carui caine s-a pierdut a fost nevoit sa dea un anunt strantiu, din cauza felului in care arata patrupedul. Michael McKenna, in varsta de 51 de ani, si-a pierdut catelusa dupa ce a aceasta a rupt lesa si a luat-o la fuga. Incidentul a avut loc saptamana trecuta, iar de atunci barbatul a cautat-o zi si noapte, insa fara prea mult noroc. Acum, barbatul se teme ca nu cumva catelusa sa fie confundata cu un raton, din cauza asemanarii fizice. Kekei este o rasa rara, numita "cainele raton" si este originara din Asia, dar este intalnita si in Siberia. Rasa a fost introdusa in Europa in anii '50. Rasa mai este cunoscuta si sub numele "tanuki", informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Parinti dati in judecata de fiica lor, pentru ca au postat poze cu ea pe Facebook.O tanara din Austria in varsta de 18 ani si-a dat in judecata parintii, dupa ce acestia au publicat pe Facebook fotografii ale sale, realizate in copilarie, fara sa-i ceara acordul. Fata sustine ca imaginile sunt "stanjenitoare". Fata, care locuieste in sudul Austriei, considera ca acele fotografii intime din copilaria ei i-au facut viata "mizerabila". Ea afirma ca peste 500 de imagini au fost publicate de parintii ei pe aceasta retea de socializare, fara acordul ei, incepand din anul 2009. Potrivit avocatului Michael Rami, clienta lui are sanse mari sa castige acest proces, scrieLibertatea.

Vrea sa-si ingrase iubita pana paralizeaza! Motivul halucinant.Un cuplu din Texas a socat o lume intreaga! Monica Riley si iubitul ei Sid au o misiune comuna. Vor ca ea sa se ingrase atat de mult incat sa nu se mai poata misca. De ce? Ca sa ramana in istorie drept cea mai grasa femeie din lume. Monica Riley consuma pese 8.000 de calorii pe zi, in timp ce un om normal are nevoie doar de 1.200-2.200 de calorii. Meniul ei zilnic este unul copios: sase biscuiti, sase sandvisuri cu carnati, un bol mare cu cereale, doua shake-uri pentru cresterea in greutate, patru sandvisuri McChicken, patru chessurgers duble, portii mari de cartofi prajiti, 30 de nuggets de pui, macaroane cu branza, Taco Bell si aproximativ 3 kilograme de inghetata, potrivitClick.

Fenomen inexplicabil. In urina a sute de vaci a fost descoperit aur.Savantii indieni sustin ca au descoperit urme de aur in urina vacilor crescute de localnici. Studiul a durat sapte ani de zile si toate bovinele analizate au "eliminat" cantitati mai mici sau mai mari de aur. Cercetarea a fost realizata sub egida Universitatii Agronomice Junagadh, oamenii de stiinta analizand urina recolata de la aproximativ 500 de vaci si concluzionand ca aurul este prezent, fara exceptie, la toate exemplarele analizate. In functie de varsta si de rasa, intr-un litru de urina au fost descoperite intre 10 si 30 de miligrane de aur. Savantii explica insa ca aurul poate fi extras si solidificat in urma unor procese chimice. De asemenea, jumatate din probele analizate au aratat proprietati medicinale importante, fiind chiar capabile sa prelungeasca viata oamenilor, noteazaEVZ.

A mancat jumatate de punga cu chipsuri, pana si-a dat seama ce detaliu dezgustator continea.Pe 13 septembrie, eleva Emily Wagoner, in varsta de 18 ani, a cumparat o punga de chipsuri de la Pita Pit, Oregon, SUA, iar cand a ajuns la jumatatea pungii, a ramas scarbita de ceea ce a descoperit. De-abia cand a ajuns la jumatatea pungii, ea a realizat ca acele pete negre de pe chipsuri nu erau boabe de piper, ci furnici moarte, potrivit Metro. "E ingrozitor. Dupa ce-am realizat ca erau furnici moarte, am repetat continuu "Dumnezeule". Emily a povestit, pe Twitter, despre experienta ei neplacuta. Mesajul ei a fost redistribuit de peste 5.000 de ori, relateazaStirile ProTv.