Reactia incredibila a unui cuplu din China care a pierdut avionul. Ar putea sa li se interzica sa mai zboare vreodata. Un cuplu din China a fortat intrarea pe aeroportul din capitala dupa ce a ajuns la cateva minutedupa inchiderea portii de imbarcare. Cei doi voiau cu orice pret sa ajunga in Shanghai si aveau bilete la un zbor Air China, astfel ca femeia, tarandu-si sotul dupa ea, potrivit martorilor oculari, a doborat mai multi angajati ai aeroportului care incercau sa o impiedice sa ajunga la avion, informeaza Stirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

O tigare electronica i-a explodat in geanta. Ce s-a intamplat dupa aceea. Mara McInerney, o tanara din New Jersey, se afla in mall-ul Freehold Raceway intr-o zi de duminica cand poseta ei de peste o mie de dolari a inceput sa scoata fum. Conform NBC New York tigara electronica a lui McInerney era un model roz, facut de firma KangerTech, si se afla intr-o geanta Louis Vuitton in valoare de aproximativ 1900$, informeaza Click.

Povestea incredibila doamnei cu catelu' ce a speriat o bestie de patru metri. O putea manca din doua inghitituri. Un video socant a devenit viral pe internet. In imagini se poate observa o doamna cu un catel care face un lucru incredibil: fara frica, femeia sperie un imens animal de patru metri. Chiar daca monstrul o putea manca din doua inghitituri, femeia nu se sperie asa de usor de uriasul crocodil. Cu catelul "Chiftea" langa ea, aceasta ii arunca cu un bat in cap crocodilului aflat la cativa metri de mal. In timp ce femeia ataca imensul crocodil, catelul acesteia, "Chiftea" statea linistit pe mal si observa intreaga desfasurare de tupeu, scrie EVZ.

O mama a sunat la politie pentru ca nu a putut sa-si convinga fiica sa-si puna centura de siguranta. Ce i-a spus ofiterul. In Statele Unite, disperarea unei mame care nu si-a putut convinge fiica sa poarte centura de siguranta in masina a depasit orice limita. Femeia a sunat la politie, pentru ca agentii sa-i ofere o lectie micutei. Strategia pare sa fi functionat, pentru ca micuta le-a promis agentilor de politie ca va purta centura de siguranta de fiecare data cand va merge cu masina, noteaza Stirile ProTv.

Cele mai traznite inventii din toate timpurile sunt totodata si utile in preajma omului. Vezi ce au creat zapacitii cu imaginatie atipica. Mare mai este gradina Domnului si multi inventatori mai locuiesc in ea. De la suport pentru hartia igienica pana la limuzine lungi cat o zi de vara, inventatorii nu au ratat nimic. Multe dintre inventiile eroilor din imagini sunt si amuzante, si utile. Spre exemplu, super aragazul multiplu sau suportul pentru sapun lichid sunt demne de toate aprecierile. Pe langa aceste inventii, mai sunt si altele la fel, daca nu chiar si mai inedite, scrie EVZ.