Desi odata a fost barbat, acum a devenit mama, iar tatal copilului este o femeie. Povestea inedita a unui cuplu. Un cuplu din Ecuador a starnit controverse dupa ce un transsexual, care a fost femeie, a ramas insarcinat cu un barbat, care in prezent este femeie.Dupa 4 luni de la nasterea primului lor copil, Fernando Machado, care s-a nascut femeie, si partenera lui, Diane Rodriguez, care s-a nascut barbat, au declarat ca vor sa-si mareasca familia. Noii parinti, din Ecuador, au devenit primul cuplu de transsexuali din America de Sud in care unul dintre parteneri l-a lasat insarcinat pe celalalt, relateaza StirileProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Maimutele astea fac sex pe umarul unui turist.A vrut sa faca o poza pentru Facebook, dar s-a ales cu o filmare care a devenit virala pe Internet. Un tanar aflat in vacanta cu cativa prieteni a avut parte de un incident rusinos, care i-a facut insa pe altii sa rada cu lacrimi. In timp ce incerca sa hraneasca o maimuta care se catarase pe umarul lui, o alta cu chef de "actiune" s-a pus pe treaba. Unde? Chiar pe umarul turistului. Asa se face ca barbatul a cazut "prada" celor mai perverse maimute din zona, anunta Click.

Un judecator italian a pronuntat o hotarare inedita: a obligat clientul unei prostituate sa-i cumpere carti. Un tribunal din Roma a impus o pedeapsa neobisnuita pentru clientul unei prostituate minore: pe langa doi ani de inchisoare acesta a fost condamnat sa ii cumpere tinerei carti despre demnitatea femeii. Printre cele treizeci de carti pe care barbatul trebuie sa le achizitioneze drept compensatie pentru daunele morale provocate fetei se numara poeme de Emily Dickinson, dar si romane de Virginia Woolf, Hannah Arendt si Anne Frank. Hotararea pronuntata de judecatorul Paola Di Nicola incheie o ancheta inceputa in 2013 cu privire la o retea de prostitutie care opera in cartierul de lux Parioli din Roma si in care erau implicate doua fete de 14 si 15 ani, informeaza Agerpres.

S-a lasat intepat de una dintre cele mai periculoase viespi din lume. Ce s-a intamplat cu barbatul in secunda urmatoare. Un expert in animale a facut un test extrem de periculos pe el insusi. Coyote Peterson a aflat pe propria piele cat de dureroasa este intepatura uneia dintre cele mai veninoase insecte din lume.Coyote Peterson a facut acest experiment si s-a lasat intepat de o viespe veninoasa, considerata atat de periculoasa incat ar putea pune la pamant o vaca intr-o secunda. Barbatul a filmat "experimentul" si asa cum era de asteptat rezultatul este dureros atat pentru el cat si pentru privitori. "Oh, Doamne, este groaznic, este foarte rau. Trebuie sa imi controlez bataile inimii, am simtit-o cum s-a strecurat sub piele, e cumplit. Durerea este insuportabila", spune barbatul in plina agonie, citat de StirileProTv.

O tanara a sculptat cate un penis in memoria fiecarui baiat cu care s-a culcat. Faceti cunostinta cu Lily Heaume, o eleva in varsta de 18 ani de la SCoala de Arta Hampstead. Ea a terminat de curand un proiect la care a lucrat de ceva vreme "Zece Portrete", care reprezinta nici mai mult nici mai putin decat o colectie de penisuri sculptate, portretizand "bijuteriile" baietilor cu care adolescenta s-a culcat. Nu sunt niste simple jucarii sexuale, sunt de fapt obiecte de arta ale unor...parti pe care Lily le-a cunoscut foarte bine indeaproape. Se pare ca tinerei i-a venit trasnita idee dupa ce a primit un mesaj suparator de la un baiat cu care a intretinut relatii intime, scrie Click.