Cum arata motanul care s-a atasat atat de tare de cativa miei incat a ajuns sa se comporte ca ei. Un motan pe nume Steve isi petrece tot timpul alaturi de niste miei, dupa ce proprietarii lor i-au tinut in casa pentru o perioada, din cauza frigului, si el s-a atasat de ei. Amandei Whitlock din South Taranaki, Noua Zeelanda, spune ca motanul Steve obisnuia sa traiasca doar in casa, dar acum prefera sa stea mai multa pe afara, cu mieii, el fiind chiar capetenia lor, conform Mirror. otul a inceput cand Amanda si partenerul ei, Ben, au adus animalele inautru, din cauza frigului, informeazaStirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Si-a nascut copilul cu uterul surorii. Incredibil, dar adevarat! Suedeza Lolita Wasterlund a reusit sa aduca un copil pe lume abia dupa ce sora ei, Linda, i-a donat uterul sau. Lolita s-a nascut fara uter si nu putea sa devina mama niciodata. Asistenta medicala Lolita Wasterlund (36 de ani) a aflat ca sufera de sindromul Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser, din cauza caruia s-a nascut fara uter, de la 14 ani. De atunci, s-a luptat incontinuu cu depresia. Nu avea menstruatie si a inceput sa aiba probleme de identitate. Nu-si gasea un scop in viata, desi s-a casatorit cu Patrick, care o iubea asa cum era. Ca s-o linisteasca, sora ei, Linda, astazi de 40 de ani, i-a spus ca ii va da candva uterul sau, desi la acea vreme era imposibil, scrieClick.

Un cuplu asiatic a fost atacat de un mort. Ziua nuntii este cea una dintre cele mai importante pentru miri. Avand in vedere acest aspect, un cuplu asiatic a decis sa transforme sesiunea foto de dupa eveniment intr-una memorabila, de care sa-si aduca aminte cu drag, desi ideea este putin infioratoare. Potrivit imaginilor postate pe Jokerry.com, cei doi indragostiti au creat o poveste prin fotografii. Astfel au fost protagonistii unui scenete in care au fost atacati de un "zombie". Totusi, intr-un final au reusit sa-l invinga pe mortul revenit la viata si au savurat cate un pahar de sampanie, noteazaEVZ.

Toba "extra" cu fire de par, la vanzare. Descoperirea scarboasa la Orastie. Descoperire de-a dreptul scarboasa in judetul Hunedoara. O femeie a gasit fire de par intr-o bucata de toba pe care a cumparat-o de la magazin de mezeluri. Imaginea i-a intors stomacul pe dos abia cand a ajuns cu produsul acasa. Revoltata, clienta a publicat pe o retea de socializare fotografii cu toba cu par care au devenit virale pe Internet. Femeia a mers la un magazin de mezeluri situat in piata din Orastie. I-a cerut vanzatoarei toba "extra", in speranta ca va primi un produs de calitate. Atunci cand a ajuns acasa, a avut parte de-o imagine de-a dreptul scarboasa, imediat ce a desfacut pachetul, potrivitLibertatea.

Un pescar l-a salvat de la moarte, iar in fiecare an pinguinul face un gest impresionant pentru batranul de 71 de ani. Un pinguin inoata anual peste 8000 de kilometri ca sa-l imbratiseze pe un pescar brazilian care l-a salvat de la moarte in 2011. Pinguinul, numit Dindim, a ajuns pe insula Ilha Grande, Brazilia, pe 5 septembrie. Joao Pereira, in varsta de 71 de ani, care este pescar, a descoperit animalul, in 2011, zacand pe niste stanci, potrivit Daily Mail. Pinguinul neajutorat era infometat si acoperit cu petrol, iar Joao l-a luat si l-a hranit, pana cand acesta s-a insanatosit. Batranului i-a luat o saptamana numai sa-i indeparteze substanta neagra de pe pene. Cand Dindim s-a insanatosit, Pereira l-a eliberat, gandindu-se ca nu o sa-l mai vada niciodata, relateazaStirile ProTv.