"Micutul Benjamin Button", bebelusul care s-a nascut batran. Parintii il numesc "un miracol". Un copil din Bangladesh s-a nascut cu o boala rara si arata ca la 80 de ani, desi abia a venit lumea. "Micutul Benjamin Button", asa cum l-au numit cateva publicatii din strainatate, s-a nascut cu sindromul Hutchinson-Gliford, cunoscuta ca progeria. Baietelul s-a nascut cu riduri pe fata si pielea zbarcita, iar ochii au pleoapele lasate si sunt rosii. "Acest copil nici nu zici ca s-a nascut acum, are semne clare de imbatranire, riduri in exces" a spus unul dintre doctorii care l-a ingrijit pe micut, potrivitStirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Doi ratoni mananca inghetata. Sunt deja vedete la zoo, in Craiova. Doi ratoni au devenit vedetele Gradinii Zoologice din Craiova, dupa ce au demonstrat ca mancarea lor preferata este... inghetata. Simpaticele animale sunt rasfatate zilnic de vizitatori cu pufuleti, insa cei mai mult adora inghetata. Desi veterinarii spun ca alimentele cu zahar nu le fac bine, ratonii nu vor refuza niciodata dulciurile. Aceste mamifere nu refuza nici porumbul fiert, insa cel mai mult le place inghetata pentru care ar face aproape orice. De indata ce vad desertul preferat, ratonii se catara pe gardul custii pentru a-i impresiona pe trecatori. Cele 2 animale au fost aduse de la o gradina zoologica din judetul Suceva in urma cu un an, scrieLibertatea.

Modelul superb s-a dezbracat intr-o reclama la mobila, iar la putin timp au explodat vanzarile.Modelul superb s-a dezbracat intr-o reclama la mobila, iar la putin timp au explodat vanzarile. Totul a pornit din America de Sud, de la un spot publicitar realizat de firma de mobila Corimexo, o companie producatoare de mobila din Bolivia. In aceasta reclama apar mai multe domnisoare dezbracate pentru a promova produsele firmei, conform The Sun. Asta s-a intamplat si cu modelul din imagini care starnit reactii diverse cu prestatiile sale: unii au fost scandalizati diin cauza reclamei, dar au existat si altii care i-au felicitat pe cei de la Corimexo pentru initiativa, relateazaEVZ.

Si-a cerut iubita de sotie pe stadionul Yankees, dar a pierdut inelul din cauza emotiilor. Ce s-a intamplat dupa 5 minute. Un fan a vrut sa-si ceara de sotie iubita, in tribunele faimosului stadion Yankee din New York. Camerele fixau marele moment, iar imaginile erau proiectate pe imensa tabela de marcaj, amplasata deasupra centrului terenului. Numai ca, tanarului de 29 de ani i-au tremurat mainile, de emotie. Andrew Fox din Pennsylvania a adus-o pe Heather, iubita lui, la New York, la un meci al echipei de baseball - pe care el o adora, iar ea o simpatizeaza, asa, mai mult de dragul baiatului. Fanul Yankees ii pregatise, insa, o surpriza. Voia sa-i dea inelul de logodna chiar acolo, in tribuna, noteazaStirile ProTv.

Stii de cate ori te exciti la masa din bucatarie? De 104 ori. Cercetatorii britanici au studiat "viata secreta" a mesei din bucatarie chestionand 24.000 de cupluri cu varste cuprinse intre 30 si 75 de ani. Astfel s-a descoperit ca o masa din lemn are o viata medie de 10,4 ani, pana cand e inlocuita cu alta. Pe durata vietii, ea este martora la 2.451 de mic dejunuri si cine, reuneste familia de 100 de ori, asista la 104 clipe de pasiune amoroasa si 132 de certuri. E folosita de copii pe post de birou de 594 de ori, este aranjata si stransa timp de 249 de ore si e folosita pe post de "perna" de 312 ori. Aude 93 de vesti bomba pentru familie si asista la 374 de barfe, informeaza Click.